... Date
26/01/2011
Data rozpoczęcia gwarancji
26/01/2011
Engine serial number
10 jbcb 0160140
Numer seryjny silnika
10 jbcb 0160140
Gearbox serial number
20 dp48 5365554 ...
Kolego, miałem u siebie na serwisie firmową Nubirę. Przez 2 lata od nowości napykała 200kkm !!!
Powtórzę 200 tysięcy kilometrów. Non toper do niemcowni i nazad.
2 lata dla instalacji LPG to nie jest ...
Moim zdaniem auto przeszło dobrą kosmetykę. Nie widać nic jeśli chodzi o nieprawidłowe spasowania. Jedno co to nie podoba mi się przebieg tego akorda. Po tapicerce wnętrza (fotel kierowcy) widać że było ...
... 
Poza tym weź pod uwagę, że auto ma niby 115 tys km, a w USA miał tych kilometrów ok. 160 tys km w czerwcu 2009 roku - prawie dwa lata wstecz.
Krzysztof napisał:
Repair Cost$10,022 USD
Częściowo ...
... okazała się opłacalna, z "blatu" zdejmuje się nie dziesiątki, ale setki tysięcy kilometrów. Większość ze sprowadzonych diesli z przebiegami rzędu 160 tys. km, w rzeczywistości, rzadko kiedy przejechała ...
... ,jakim wiec sposobem w 2010 ma przebieg 160 000 km ? Ot ,proste wytłumaczenie : amochod stał dwa lata ponieważ końcem 2008 roku zabrał go komornik. Ale kto na tym forum by w to uwierzyl ?
A ktoś musi ...
OK Panie matematyku , proste zadanie . W tamtym roku zrobiłem autem 35 tyś KM (auto nie jezdziło 2 tygodnie bo byłem na wakacjach) , w tym roku byłem juz na dwóch urlopach i odpadło mi 3 tygodnie. niestety ...
... momentami rozpędzał się do 160 km/h.
To już kolejny przypadek poważnego wykroczenia drogowego z USA, którego głównym bohaterem była kobieta. Kilka miesięcy temu pisaliśmy o półnagiej 28-letniej ...
... EV Klub Polska w dn. 22.09-2.10.2021 wśród swoich członków. Ankietę, przygotowaną przez InsightOut Lab i markę Volkswagen, wypełniło 160 osób, które są właścicielami aut elektrycznych.
Źródło: Volkswagen, ...
... za pomocą rąk (hands-free) na wstępnie zakwalifikowanych odcinkach autostrad zwanych „niebieskimi strefami bez użycia rąk (Hands-Free Blue Zones)”, które w chwili obecnej obejmują ponad 160 000 kilometrów ...
... takie jak wykorzystanie własnej instalacji fotowoltaicznej
- Oferowana przez Audi usługa ładowania e-tron Charging Service zapewnia łatwy dostęp do ponad 160 000 publicznych stacji ładowania w 24 krajach ...
... gniazdka. Akumulator jest objęty gwarancją na 8 lat/160 000 kilometrów.
Kierowca ma do wyboru trzy tryby jazdy: Normal, Eco i Sport. Tryb Sport zwiększa elastyczność i dynamikę przy umiarkowanej ...
... ogólnoeuropejską gwarancję na 5 lat lub 160 000 kilometrów przebiegu.
Moc: większe możliwości dzięki udoskonalonemu zawieszeniu i zwiększonej ładowności
Inteligencja: nowe funkcje na pokładzie ...
... roku. Odczytał je Dietmar Wunder, znany jako niemiecki głos Daniela Craiga w roli agenta 007 Jamesa Bonda.
42-letni Mark Webber (Australia) poprowadził 919 Evo o mocy systemowej 1160 KM – ostateczne ...
... osiąga teraz moc 1160 KM. Evo waży zaledwie 849 kg, a zmodyfikowana (obecnie aktywna) aerodynamika sprawia, że poziom generowanej siły docisku względem modelu WEC wzrósł o ponad 50%. Maksymalna prędkość ...
... jak Lotus Racing Elan, Fairlady 1600 czy Prince Skyline GT o dwa razy większych silnikach.
Przed startem nikt nie dawał Yotahachi żadnych szans w starciu z potężnymi maszynami zaciekle ...
... jak Lotus Racing Elan, Fairlady 1600 czy Prince Skyline GT o dwa razy większych silnikach.
Przed startem nikt nie dawał Yotahachi żadnych szans w starciu z potężnymi maszynami zaciekle ...