|
Witam,
może macie coś o w/w F30. Jestem zainteresowany zakupem. pozdrawiam |
|
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.
|
|
Zapomniałem, link do ogłoszenia: otomoto.pl/oferta/bmw-seria-3-2-0-twin-t...rowany-ID4p0Rh7.html
|
|
|
|
Napiszę co zastałem na miejscu może się komuś przyda i nie będzie tracił czasu na oglądanie. Wg sprzedającego, rozmawiałem z właścicielem a nie komisem, auto miało wgniotke na lewym błotniku, ponoć był wymieniany a okazało się, że nie do końca.
Auto nie miało malowanych tylko prawych drzwi, przód, tył i dachu. Przedni lewy błotnik od 400-600 micronów, maska w lewej części też ok 600. Reszta 300-400 micronów. Oglądając auto rzuciło mi się, że odłazi wklejka na lewym progu, ta z napisem BMW Sport. Po sprawdzeniu miernikiem okazało się że próg był wycięty i wspawany. Na łączeniach z lewej strony ( słupek A ) 1300 mikronów, przy słupku B ponad 1500 mikronów. Właścicel nic nie wie, auto przyprowadził na kołach, nie wydaje mi się żeby niemiec wycinał próg... Wszystkie szyby w oryginale. Auto słobo się odpycha jak na 184 km. Środek nie zniszczony, przebieg licznikowy 32000 km. Po podłaczeniu systemu diagnostycznego sporo błedów, które dały się wykasować. Jeden niestety pozostał a był to brak komunikacji z elektryczną kolumną kierowniczą, niestety servotronic dość często padał w tym modelu. Cena auta do oddania to 80 tyś zł. Zderzaki M-Pakiet dokładany. Tylny zderzak naprawiany, na środku pofalowany, szpachlowany, szpachla niedotarta, wyłażą dziurki. Bardzo kiepsko zrobiony. Ogólnie nie polecam. |
|
|
|
link do ogłoszenia: otomoto.pl/oferta/bmw-seria-3-2-0-twin-t...rowany-ID4p0Rh7.html
Napiszę co zastałem na miejscu może się komuś przyda i nie będzie tracił czasu na oglądanie. Wg sprzedającego, rozmawiałem z właścicielem a nie komisem, auto miało wgniotke na lewym błotniku, ponoć był wymieniany a okazało się, że nie do końca. Auto nie miało malowanych tylko prawych drzwi, przód, tył i dachu. Przedni lewy błotnik od 400-600 micronów, maska w lewej części też ok 600. Reszta 300-400 micronów. Oglądając auto rzuciło mi się, że odłazi wklejka na lewym progu, ta z napisem BMW Sport. Po sprawdzeniu miernikiem okazało się że próg był wycięty i wspawany. Na łączeniach z lewej strony ( słupek A ) 1300 mikronów, przy słupku B ponad 1500 mikronów. Właścicel nic nie wie, auto przyprowadził na kołach, nie wydaje mi się żeby niemiec wycinał próg... Wszystkie szyby w oryginale. Auto słobo się odpycha jak na 184 km. Środek nie zniszczony, przebieg licznikowy 32000 km. Po podłaczeniu systemu diagnostycznego sporo błedów, które dały się wykasować. Jeden niestety pozostał a był to brak komunikacji z elektryczną kolumną kierowniczą, niestety servotronic dość często padał w tym modelu. Cena auta do oddania to 80 tyś zł. Zderzaki M-Pakiet dokładany. Tylny zderzak naprawiany, na środku pofalowany, szpachlowany, szpachla niedotarta, wyłażą dziurki. Bardzo kiepsko zrobiony. Ogólnie nie polecam. |
|
|
|
Dane techniczne
Oferta od Firmy Kategoria Osobowe Marka BMW Model Seria 3 Kod Silnika 320 Wersja F30 (2012-) Rok produkcji 2012 Przebieg 31 000 km Rodzaj paliwa Benzyna Pojemność skokowa 1 997 cm3 Moc 184 KM Skrzynia biegów Manualna Typ Sedan Liczba drzwi 5 Kolor Szary Metalik Tak Faktura VAT Tak Możliwość finansowania Tak Kraj pochodzenia Niemcy Pierwsza rejestracji lipiec 2012 Zarejestrowany Tak Bezwypadkowy Tak Serwisowany w ASO Tak ======================================== Vehicle information ======================================== VIN: WBA3B11020E983257 Sprawdź ten VIN na autobaza.pl ▸ Type code: 3B11 Model: 320I (EUR) E-F-R series: F30 Series: 3 Type: LIM Steering: LL Doors: 4 Engine: N20 Displacement: 2.00 Power: 135 (183 hp) Drive: HECK Transmission: MECH Paint code: B39 - MINERALGRAU METALLIC Upholstery code: BEL2 - STOFF TRACK/ANTH Prod.date: 2012-05-04 S1CA SELECTION COP RELEVANT VEHICLES S2A6 17"LM RAEDER DOPPELSPEICHE 392 S2VL Variable sport steering S4AD Interior trim strips, brushed aluminium S4AE Armrest front, retractable S4DN AKZENTLEISTEN KORALLROT MATT S4NE BLOW-BY-HEIZER S5DC Rear-seat headrests, folding S6NH FREISPRECHEIN. M. USB-SCHNITTSTELLE S6VA CIC assignment S6WA INSTRUMENTENKOMBI. M. ERW. UMF. P7AC BMW SPORT LINE P7VA FAHRKOMFORT PAKET P7VB COMFORT PAKET S8KA OELWARTUNGSINT. 30.000KM/24MONATE S8SC Telematics access request,country-spec. S8V1 HINWEISSCHILD NCAP ENGL/DEU/ITAL S230 Extra package, EU-speciifc S248 Steering wheel heater S249 Multifunction f steering wheel S255 Sports leather steering wheel S258 Tyres with runflat properties S320 Deleted, model lettering S423 Floor mats, velours S428 Warning triangle and first aid kit S431 Interior rear-view mirror with auto dip S441 Smoker package S465 Through-loading system S481 Sports seat S493 Storage compartment package S494 Seat heating driver/passenger S502 Headlight cleaning system S508 Park Distance Control (PDC) S520 Fog lights S521 Rain sensor S522 Xenon Light S534 Automatic air conditioning S544 Cruise control with brake function S548 Kilometre speedo S563 Light package S575 Socket, lugg. comp. incl. 2. batt. S609 Navigation system, Professional S698 Area-Code 2 for DVD S704 M Sports suspension L801 NATIONAL VERSION GERMANY S851 Language version German S879 Operating instructions German |
|
|