|
Witam,
Przymierzam sie do kupna tego samochodu jednak mam strasznie daleko do pokonania aby go Zobaczyć wiec może drodzy koledzy będziecie w stanie mi powiedzieć coś więcej na temat tego auta, Szczególnie ze jest podany VIN. Link do aukcji: www.otomoto.pl/C34009881.html Pozdrawiam i czekam na odpowiedz. |
|
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.
|
|
Hej
Jak będziesz chciał to mogę go zerknąć - szczegóły w mojej stopce. Co do mocy - nie sądzę by coś było tam dłubnięte - raczej idę tokiem pomyłki - wpisali 300 w rubrykę mocy - a że najpierw jest KW - to być może tak to poszło. Kilka rzeczy jest niestandardowych - kierownica niepodpięta, świecący check, czy też niespasowana maska z M3 - to wszystko trzeba na żywo obejrzeć Ten świecący check jest zastanawiający i trzeba auto pod kompa koniecznie podpiąć - zobaczyć co się dzieje. Pompy są słabe i być może właśnie wywala błąd pompy paliwa.
Przybliżone dane z dekodera
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Ostatnio zmieniany: 2014/11/13 15:36 przez Kris75.
|
|
a co sie dzieje z przodem tego auta
bo nie wiem czy śmiać sie czy płakać? |
|
|
|
Jak wolisz kolego.
Założona jest maska od M3 która widocznie nie pasuje idealnie. Pozdrawiam |
|
|
|
tylko czemu pomysł wsadzać maskę od M3?
zresztą wydaje mi sie, że seryjna od zwykłej trójki nie bedzie spasowana lepiej kto naprawiał ten samochód; bo chyba nie autoryzowany serwis? różne kwiatki opuszczały ASO, ale to już chyba przesada z tego co pamiętam dawne kryteria sprzedaży auta w programie BMW premium selection do czegoś zobowiązywały |
|
|
|
Kubski - ale to nie jest PS.
Założyli tylko tablice sugerujące Premium Selection, ale auto nie jest w tym systemie |
|
|