|
Witam, prosiłbym o sprawdzenie tego auta:
otomoto.pl/bmw-335-335i-e92-55-000km-serwis-aso-C29328185.html Import z USA. Z vinu ustaliłem ze auto z końcówki 2006 i M-pakiet dokładany ale to akurat nie jest dla mnie jakimś wielkim problemem. Do auta mam przeszło 400km i nie bardzo mam czas na niepotrzebne wycieczki. Dzięki za jakiekolwiek informacje. Pozdrawiam vin: WBAWB73567P022040 Sprawdź ten VIN na autobaza.pl ▸. |
|
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.
|
|
Na pewno jej ktoś zmienił deske - pewnie po wystrzale poduszek. W oryginale byłą bez "kubków"
Pewnie uda się coś znaleźć w carfax |
|
|
|
Cóż, nie może się sprzedać od roku...
Przybliżone dane z dekodera
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć. Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
GALERIA # 0
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
GALERIA # 1
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć. |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
Dzięki za informacje. Rozumiem że jakby były jakieś zdjęcia z USA to by były dołączone do raportu. Szkoda że nic więcej nie ma. Jakby ktoś coś jeszcze zauważył to proszę napisać. Dzięki raz jeszcze i pozdrawiam serdecznie.
|
|
|