|
Cześć:
Prosiłbym o ocene auta i rozkodowanie Vin BMW e90 325i 218 kucy. numer Vin samochodu: WBAVB11070PS45435 Sprawdź ten VIN na autobaza.pl ▸ Sprawdzenie przebiegu który jest bardzo niski. allegro.pl/bmw-e90-325i-2005-218km-stan-...lny-i2994484034.html Auto uszkodzone jak na zdjęciach: błotnik prawy, zderzak przeddni poduszka kierowcy (tyle co ja widzę) proszę o ocenienie ile kosztowałaby naprawa z tego co ja patrzyłem na allegro: poduszka kierownicy 1000 zł przedni zderzak do malowania 500 zł prawy błotnik do malowania 500 zł co jeszcze jest uszkodzone co widać na zdjęciach? i ile mogłoby wszystko kosztować z robocizną? dzwoniłem do gościa i mówi że 3 tys zł będzie koszt opłat plus rzeczoznawca. i jeszcze pytanko odnośnie montażu gazu w tym silniku, czytałem że jest to możliwe i sie sprawuje, ile mogłoby to kosztować? (proszę bez komentarzy typu: "to grzech gazować takie auto i silnik" , bo jest po prostu oszczędniej a nowe instalacje nie psują tak silnika) wrzuciłem w dekoder Vin z tej strony i wyskakuje ze jest/był to automat? WTF?? nikt nie przerabiał by chyba automatu na manual bo to droga impreza Czekam na odpowiedź i z góry dziękuje kubuswujo |
|
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.
|
|
ja mysle ze to auto jest po czesciowej naprawie. Dla mnie osobiscie to auto kola nie mialo przy takim uderzeniu.. do poduszki dochodza jeszcze czujniki i sterownik do roboty.. mysle ze naprawa wyjdzie wiecej.. handlarz takie ryski to by naprawil od reki i sprzedal auto jako bezwypadkowe za wysoka kase..
dekoder uniwersalny czesto bajki opowiada.. skrzynie ma manualna
Przybliżone dane z dekodera
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Ostatnio zmieniany: 2013/02/03 11:37 przez Inspektor.
|
|
|
|
|
|
Tak na szybko, do czesci dolicz sobie jeszcze lampe, sprysk, halogen,kompletne nadkole, kleme piroteczniczna, napinacz pasa, pewnie dojdzie jakis wahacz albo nawet dwa, drazek kierowniczy - moze przekładnia (bo koło z pewnościa ładnie oberwało) na wahaczach sa czujniki poziomowania ksenonów, pas przedni tez raczej bedzie połamany, ciekawe co z belką?? To, ze w chłodnicy jest płyn nie oznacza, ze sie ostała. Dojdzie pewnei jeszcze kilka czesci jak sie zacznei rozbierac.
Auto z Włoch nie ze Szwajacarii i w dodatku podpicowane do sprzedaży. Jak nie znasz sie na samochodach zbyt dobrze - szczególnie tych uszkodzonych to nawet sie nie wybieraj, bo handlarze własnie na takich czekaja |
|
|
|
Dane pojazdu
Art. Wartość Numer podwozia WBAVB11070PS45435 Kod typu VB11 Typ 325I OL (EUR) Typoszereg E E90 () Seria 3 Rodzaj konstrukcji LIM Układ kierowniczy LL Drzwi 4 Silnik N52 Pojemność skokowa 2.50 Moc 160 Napęd HECK Skrzynia biegów MECH Kolor MONACOBLAU METALLIC (A35) Tapicerka STOFF FLUID/BEIGE (ALB4) Data prod. 2005-09-26 Wyposażenie Kod Nazwa (interfejs) Nazwa (ETK) S1CAA SELEKTION COP RELEVANTER FAHRZEUGE Selekcja COP ważnych pojazdów S249A MULITFUNKTION FUER LENKRAD Wielofunkcyjność dla kierownicy S255A SPORT-LEDERLENKRAD Kierownica sportowa ze skóry z poduszką S320A MODELLSCHRIFTZUG ENTFALL Brak napisu modelu S423A FUSSMATTEN IN VELOURS Dywaniki podłogowe Velours S428A WARNDREIECK Trójkąt ostrzegawczy i apteczka S431A INNENSPIEGEL,AUTOMATISCH ABBLENDEND Lusterko wewn. ściemniane automatycznie S465A DURCHLADESYSTEM System załadunku S481A SPORTSITZE FUER FAHRER/BEIFAHRER Fotel sportowy S4ACA EDELHOLZAUSF. PAPPEL MASER Wer. dr. szlach. topolowy rys. słojów S4AEA ARMAUFLAGE VORNE VERSCHIEBBAR Podłokietnik przedni, przesuwany S502A SCHEINWERFER-WASCHANLAGE Spryskiwacze reflektorów S507A PARK DISTANCE CONTROL (PDC) Park Distance Control z tyłu (PDC) S521A REGENSENSOR Czujnik deszczu S522A XENON-LICHT Światło ksenonowe Kod Nazwa (interfejs) Nazwa (ETK) S534A KLIMAAUTOMATIK Klimatyzacja automatyczna S544A GESCHWINDIGKEITSREGEL. MIT BREMSF. Regulacja prędkości z funkcją hamowania S609A NAVIGATIONSSYSTEM PROFESSIONAL System nawigacji Professional S620A SPRACHEINGABESYSTEM Wejście głosowe S644A HANDY VORB. MIT BLUETOOTH-SCHNITTS. Instalacja tel. kom. z Bluetooth S761A INDIVIDUAL SONNENSCHUTZVERGLASUNG Ind. oszklenie przeciwsłon. P7RSA COMFORT PAKET Pakiet Comfort S855A SPRACHVERSION ITALIENISCH Wersja językowa, włoski S863A SERVICE KONTAKT-FLYER EUROPA Spis dealerów, Europa S884A ITALIENISCH / BORDLITERATUR Literatura pokładowa w jęz. włoskim S896A TAGFAHRLICHTSCHALTUNG Sterowanie św. do jazdy w dzień S8SPA COP STEUERUNG Sterowanie COP Wyposażenie seryjne Kod Nazwa (interfejs) Nazwa (ETK) S2BFA LM RAEDER DOPPELSPEICHE 154 Obr. BMW, st. le. podw. spr. 154 S321A EXTERIEURUMFAENGE IN WAGENFARBE Zakr. wyp. zewn. w kolorze pojazdu S497A MITTELARMLEHNE IM FOND Podłokietnik środkowy na kanapie S520A NEBELSCHEINWERFER Lampa przeciwmgłowa S548A KILOMETERTACHO Licznik kilometrów |
|
|
|
dzięki wszystkim za odpowiedź, włąśnie byłem napalony ale już mi przeszło;]
Szukam dalej, obecnie interesuje mnie to autko: Sprzedawca twierdzi ze bezwypadkowe, można podjechać z czujnikiem i komputerem. Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ][ Kliknij, aby ukryć ] BMW E90 320d 163 konie otomoto.pl/bmw-320-bardzo-bogato-wyposazone-e90-C27695131.html Numer Vin pojazdu: WBAVC31000KU35339 Sprawdź ten VIN na autobaza.pl ▸ Proszę o ocenę ze zdjęć, rozkodowanie Vinu i jeśli to możliwe sprawdzenie przebiegu. Modelowo 2006 i mówił, że po VIN wyskakuje 2006, ale produkcji 2005, czy można wtedy zarejestrować jako 2006? |
|
Ostatnio zmieniany: 2013/02/04 21:56 przez Inspektor.
|
|
Po krótce auto nie z Niemiec tylko z Włoch a rok 2004
|
|
|
|
kubuswujo dostaje minusa za lamanie regulaminu forum.. 1 temat 1 auto
|
|
|