|
Witam,
poprosze o sprawdzenie tego autka: WBAPL33559A404608 Sprawdź ten VIN na autobaza.pl ▸ otomoto.pl/show?id=C25947124 Dziekuje |
|
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.
|
|
Numer VIN - WBAPL33559A404608
Region - USA Fabryba / Producent - Munich Marka - Bmw Model - 335xiWersja - 3 E90 LCI Rok - 2008 Nadwozie - Saloon Silnik - 3.00 - N54 Moc - 225 Rodzaj paliwa - Petrol Numer seryjny - A404608 Type code - Pl33 Type - 335xi (usa) Dev. series - E90 (mue) Line - 3 Body type - Lim Steering - Ll Door count - 4 Engine - N54 Cubical capacity - 3.00 Power - 225 Transmision - Allr Gearbox - Aut Colour - Black sapphire metallic (475) Upholstery - Leder dakota/rotbraun (lccz) Prod. date - 2008-09-26 1CA - Selection cop relevant vehicles 2VB - Tyre pressure indicator 203 - All-wheel-drive system 205 - Automatic transmission 248 - Steering wheel heating 249 - Multi-function for steering wheel 319 - Integrated universal remote control 322 - Comfort access system 4AB - Fine-wood trim burr walnut 4NA - Interior mirror with dig. compass 403 - Glas roof, electric 415 - Sunblind for rear window 417 - Sunblinds for rear side windows, mech 430 - Int/ext rr vw mirror w aut anti-dazzle 431 - Interior rr vw mirror w aut anti-d 441 - Smokers package 459 - Seat adjustm., electr. w. memory 465 - Through-load system 488 - Lumbar support driver/front passenger 494 - Seat heating f driver/front passenger 5GA - Prep. anti-theft alarm system 502 - Headlight washer system 521 - Rain sensor 522 - Xenon light 524 - Adaptive headlights 534 - Automatic air conditioning 544 - Cruise control with braking function 563 - Lights package 570 - Stronger electricity supply 6AA - Bmw teleservices 6AB - Control teleservices 6FL - Usb-/audio interface 6UH - Traffic information 609 - Navigation system professional 615 - Extended bmw online information 620 - Voice input system 639 - Complete prep. cellular phone usa/cdn 653 - High definition radio 677 - Hifi system professional 693 - Satellite tuner preparation 697 - Area-code 1 8SC - Country spec. release of teleservice 8SP - Cop control 8S4 - Decoding variable light distributio 925 - Shipping protection package 2SZ - Alloy wheels multi-spoke 284 240 - Leather steering wheel 3AP - Windscreen with grey shade band 497 - Centre armrest in rear 520 - Foglights 645 - Radio control us 823 - Hot climate version 845 - Acoustic belt warning 850 - Add fuel tank filling for export 853 - Language version english 876 - Radio frequency 315 mhz Na raport z usa trzeba poczekac |
|
|
|
Przybliżone dane z dekodera
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć. Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
GALERIA # 0
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć. |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
Dzieki.
A takie piekne maile dostalem od Pana z warszawskiego salonu... |
|
|
|
To zamieść - jeśli nie chcesz to może być nawet na PW
|
|
|
|
Z jedenego z maili:
"Egzemplarz jest piękny, z pełną odpowiedzialnością rekomendujemy! " No |
|
|
|
Mam tam 10 min od firmy ... hmmm może podjadę choć przyznam że nigdy w tym miejscu nie widziałem komisu, tam są same biura.
|
|
|
|
a zapytales wprost: czy auto jest bezwypadkowe?
chyba, ze tak to odebrałeś sugestie sprzedawcy "z pelna odpowiedzialnoscia rekomendujemy"??? sory, ale w takim razie to juz twoja (nad)interpretacja w ogloszeniu brak bezwypadka + fura z juesej = ........ |
|
|
|
No nie wiem - jak dla mnie w ogłoszeniu jest BEZWYPADKOWY, jak wół...
|
|
|
|
moja wina. przyznaje sie bez bicia
sugerowalem sie aktualnym ogloszeniem nie zerknalem na pierwotny screen aukcji chyba mnie omamiły Idealne proporcje wyszukanych przetłoczeń |
|
|
|
dlatego wlasnie sie robi max szybkie screeny ogloszen bo jak sie pokapuja ze wyszlo o wypadkowosci to musza reagowac natychmiastowo zmieniajac opis ;D
|
|
|
|
W ogloszeniu bylo jak byk bezwypadkowy...
Auta zmieniam dosyc czesto i zdaje sobie sprawe z tego co przyjezdza do nas ze Stanow, mimo to czasami udaje mi sie trafic na dobre auto. Moje poprzednie (ML 500-sprawdzony zreszta tu na forum) bylo z USA i przyjechalo do Polski w jednym kawalku, jezdzilem nim rok i sprzedalem je z czystym sumieniem znajomemu. Poza tym mialem juz E90 przez 1,5 roku wiec "Idealne proporcje wyszukanych przetłoczeń..." juz az tak na mnie nie dzialaja... Dostalem wlasnie dlugiego maila z przeprosinami od firmy PMG: auto nalezy do ich klienta..., przepraszaja, ze nie sprawdzili... i takie tam. Mail brzmi wiarygodnie, ale nie chce mi sie wierzyc ze firma zajmujaca sie sprzedaza samochodow, wystawia auto pod swoim szyldem bez sprawdzenia go. Pozdr |
|
Ostatnio zmieniany: 2012/10/11 13:35 przez kolowrot.
|
|
moze po znajomosci wystawili komus.. i wlasnie ta znajomosc sie konczy
|
|
|
|
Ciekawe gdzie wystawia bo dziś specjalnie pojechałem pod w/w adres i oprócz apartamentów i biur nic tam nie ma ....
|
|
|