|
Proszę o sprawdzenie samochodu:
Vin: WBAUC73548VF24663 Sprawdź ten VIN na autobaza.pl ▸ Link: otomoto.pl/bmw-135-135-i-coupe-306-km-C23980757.html |
|
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.
|
|
Przybliżone dane z dekodera
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć. Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
GALERIA # 0
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
GALERIA # 1
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
GALERIA # 2
GALERIA # 3
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć. |
||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
Autko pojawiło się w Poznaniu i teraz jest już bezwypadkowe więc śmiało można przenieść je do działu Uwaga.
otomoto.pl/bmw-135-i-306-km-C32734975.html |
|
|
|
w sumie nie wiadomo co sie stalo bo nie ma szczegolow. DOstal zwyczajnie salvage insurance loss i tyle.
Przybliżone dane z dekodera
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć. Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
GALERIA # 2
GALERIA # 3
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć. |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
Nie wiem jak ty, ale ja się jeszcze nie spotkałem z sytuacją żeby auto, które w stanach dostało restrykcję był bezwypadkowy. Ubezpieczalnia nie odkupuje nieuszkodzonych aut od klientów. Poza tym poprzedni sprzedający nie zaznaczał opcji bezwypadkowy, to tylko potwierdza to co napisałem wcześniej. Ktoś ściemnia żeby łatwiej i drożej sprzedać. Nie jestem przeciwnikiem aut z USA, nawet po przygodach, ale wkurza mnie jak ktoś próbuje ściemniać. A w tym przypadku jest to próba oszustwa, bo nie uwierzę że komis nie sprawdził historii auta.
|
|
|
|
no ale tam maja dobre ubezpieczenia i ktos mogl np uszkodzic drzwi czy maske i ubezpieczenie zabiera samochod dajac kase albo nowy. Ciezko stwierdzic.
|
|
|
|
przy urwanym lusterku czy pękniętym zderzaku to tak nie wygląda, ubezpieczyciel odkupuje auto gdy naprawa nie jest uzasadniona finansowo. Do tego z moich obserwacji strzał poduchy chyba też jest kwalifikacją. Oni tam też potrafią liczyć kasę, takie 135i roczne tam może być warte (strzelam) powyżej 35k$), co prawda mają bardzo drogie naprawy ale i tak musiało być coś poważnego. Trzy lata temu kupiłem auto po dzwonie z usa, nie było zmasakrowane, ale poducha strzelała i przez to poszło tanio. Auta które można naprawić tanio zazwyczaj nie trafiają do nas. Ale nie roczne bmw, ta marka trzyma cenę.
|
|
|
|
Jak by była pierdółka do naprawy, to by wyklepali/ wymienili i auto wróciło by do właściciela.
|
|
|