|
Witam, proszę o weryfikację auta, dziękuję i pozdrawiam.
otomoto.pl/opel-vectra-2-8-v6-automat-klima-full-C30832154.html |
|
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.
|
|
Umowa na niemca? pamietaj ze akcyza to 18% wartosci rynkowej na taka pojemnosc plus reszta oplat
I on wyszedl na Danie no i korekta oczywiscie! Marka: OPEL Model: VECTRA WAGON Nadwozie: M1-Personbil <= 3500 kg Numer rejestracyjny: CW33047 VIN: W0L0ZCF3561055614 Sprawdź ten VIN na autobaza.pl ▸ Data przeglądu: 04-01-2012 Przebieg: 245000 Marka: OPEL Model: VECTRAWAGON Nadwozie: M1-Personbil <= 3500 kg Numer rejestracyjny: XX36199 VIN: W0L0ZCF3561055614 Data przeglądu: 16-12-2009 Przebieg: 169000
Przybliżone dane z dekodera
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
Ufff... byłem naprawdę blisko zakupu, gość się zarzekał, w sumie wszystko wyglądało wiarygodnie, książka z pieczątkami serwisów które rzeczywiście istnieją... już 3 miesiące szukam auta .... :/
Dzięki !!! |
|
|
|
no ale chyba nie spodziewasz sie kupic z mniejszym przebiegiem takiego silnika? to sa auta do smigania na trasy. I ten jezeli jest w dobrym stanie mozna sprawdzic i brac
|
|
|
|
W tym samym komisie stał obok 95 w kombi. Jak wysiadałem z saaba i wsiadałem do vectry to miałem wrażenie dużo większej przestrzeni. No i bagażnik bez porównania większe w VC
|
|
|