|
Rozbroił mnie na maxa opis
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.
|
|
Oj kolego kolego... Jak dobrze wczytasz się w ogłoszenie to MOŻE doczytasz się że jest uszkodzony SILNIK
|
|
|
|
Eeee, sądzisz, że nie doczytałem ??? bo nie czaje bazy. Chodziło o małą ironię, ale spoko
|
|
|
|
AutoRaport napisał:
Eeee, sądzisz, że nie doczytałem ??? bo nie czaje bazy. Chodziło o małą ironię, ale spoko Jakoś tak faktycznie zrozumiałem, że nie doczytałeś Nie skumałem jak widać ironii |
|
|
|
Tak czy inaczej koleś sprzedaje ładny złom na kółkach i to jeszcze z niedokończoną naprawą. Dla mnie to kupienie takiego trupa to inwestycja w skarbonkę bez dna i to jeszcze bez szans na zwrot kosztów przy odsprzedaży.
A przyczepiłem się do tekstu "auto sprawne wizualnie" bo reszta to trup (choć ta wizualność pozostawia nadal wiele do życzenia) |
|
|
|
Witam,
kolejny do sprawdzenia : VIN: 4JGBF71E67A185214 link: otomoto.pl/mercedes-benz-gl-450-4-5-340k...n-ful-C30436272.html pozdrawiam |
|
|
|
Przybliżone dane z dekodera
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć. Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
GALERIA # 0
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
GALERIA # 1
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
GALERIA # 2
GALERIA # 3
GALERIA # 4
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć. |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
|