|
|
|
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.
|
|
Przybliżone dane z dekodera
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć. Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
GALERIA # 0
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć. |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
hm nie wiem co maja na mysli z UNDERCARRIAGE
ale wg mnie to uszkodzone podwozie? |
|
|
|
Witam,
oglądałem dzisiaj to auto i naprawdę nie polecam. Szkoda czasu na jazdę. Link do ogłoszenia: otomoto.pl/lexus-is250-zadbany-bezwypadkowy-C30321103.html Nr VIN: JTHCK262865000785 Samochód podobno nie tykany przez blacharza a błotnik od strony pasażera zachodzi w 2 miejscach rdzą. Zderzaj niespasowany, lampy źle leżą. Na masce odpryski (wg mnie malowana, ale nie wiem na pewno). Na szybie czołowej wielki odprysk - szyba do wymiany. W środku sodoma i gomora, brud i syf, na zewnątrz syf (to akurat pierdoła). Plastiki porysowane, skóra poniszczona. Właściciel mówi, że to nie nowe auto i ok, ale co trzeba robić z samochodem żeby tak wyglądał? Samochód podobno ma 125 tys km, co nie jest prawdą, bo po prostu nie może być. Wnętrze jest zużyte tak, że hej. Właściciel się miota, przez tel mówi, że mu uszkodzili sanki przy transporcie z USA i wszystko naprawiał w Lexus Poznań. W ASO po weryfkacji nie mają napraw podwozia tylko jakieś pierdoły typu śruby do sań. Twierdzi, że kwity na naprawy niby ma, ale pewnie jak przyjdzie co do czego to okaże się że zaginęły. Ogólnie nie polecam, chyba że ktoś szuka rozjebundy za stosunkowo niewielką kasę. Ja odpuszczam, bo widać, że samochód ktoś miał głęboko w d... Właściciel niesympatyczny, łaskę robi, że otworzy samochód i w ogóle się umówi. Wiem, wiem. Na zdjęciach auto wygląda super |
|
|
|
|
|
|