|
Witam
Proszę o dodatkowe informację o w/w samochód. allegro.pl/jeep-grand-cherokee-4-7-v8-i3317812879.html Sprawdziłem go w carfax'ie i jedno co mnie zaskoczyło to wpis salvage po exporcie do Polski. www.carfax.eu/show-report/bc111c09126eb31f42bffeba250a50f2 |
|
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.
|
|
urzedy dzialaja z opoznieniem
Przybliżone dane z dekodera
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć. Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
GALERIA # 0
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć. |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
a czemu zdjęcia z carfaxa są od jakiegoś innego auta 2003 08 04 - 8 km a rok produkcji auta w ogłoszeniu to 2005og; ? Coś chyba jest nie tak
|
|
|
|
Mój błąd! Podałem zły VIN w temacie, do modelu z 2003 a chodziło o auto z 2005 roku. Poprawny VIN już w temacie, czyli 1J8HR58NX5C589594 Sprawdź ten VIN na autobaza.pl ▸.
Proszę jeszcze raz o informację o tym aucie. Przepraszam za błąd i dziękuję. |
|
|
|
czyli carfax ktory ktory dales i moj raport jest zly? auto z allegro jest do vinu 1J8HR58NX5C589594 ?
tak to ma byc?
Przybliżone dane z dekodera
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć. Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć. |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Ostatnio zmieniany: 2013/07/28 15:50 przez Inspektor.
|