|
Prośba o dodatkowe info, dzisiaj jadę oglądać dla kolegi.
Po zdjęciach wyglada na jakiś dziwny przypadek (brak pasków, otwieranej szyby w klapie, choć ślady są), brak kierunków w błotnikach, ale licznik w kilometrach. 6 rekordów w Carfax, ale nie wiem jakich VIN: 1J4EZ78Y8TC146125 Sprawdź ten VIN na autobaza.pl ▸ Link: otomoto.pl/jeep-grand-cherokee-limited-i...a-lpg-C29522140.html |
|
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.
|
|
za duzo ma lat zeby nie byl ukombinowany
Przybliżone dane z dekodera
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć. |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
Tym uniwersalnym dekoderem to bym się nie sugerował, wygenerowałem ten raport, ale na początku piszą, że 5.2 i to prawda jest, a potem, że ma 4.0
Ja znalazłem jeszcze Vehicle: 1996 Jeep Grand Cherokee Limited / Orvis (1J4EZ78Y8TC146125) Event date Location Odometer reading Data Source Details 09/16/1997 CANADA 96,200 Auto Auction REPORTED AT AUTO AUCTION 11/13/2001 MISSISSAUGA, ON Motor Vehicle Dept. CANADIAN RENEWAL Czyli, że w 2001 ponowna rejestracja w Kanadzie. Czy ktoś ma dostep do Carfaxu? |
|
|
|
OK, ogłoszenie nieaktualne, gdyby gdzieś za chwilę wypłynęło,to polecam omijać szerokim łukiem. Kolega, który chciał kupić to auto o 14tej umówił się z właścicielem na godz 19tą.
Byliśmy pod komisem przed czasem i pozamykane. Po wykonaniu 18 prób połączeń, dowiedzieliśmy się, że "skoro nie odbierałem, to znaczy, że nie aktualne". |
|
|
|
ale wyglada na tro ze mial 4.0
|
|
|
|
Nie, to powinno być 5.2, co potwierdza nagłówek.
Grandy z 4.0 maja "S" jako ósmy znak w numerze VIN |
|
|