|
Witam!!
Koledzy, zwracam się do was z gorącą prośbą o sprawdzenie auta Hyundai Santa Fe, rok 2004, VIN KMHSC81DP4U665305 Sprawdź ten VIN na autobaza.pl ▸. Przebieg auta to 143 986 wg ogłoszenia. Z tego co się dowiedziałem auto trafiło do Francji na dosłownie parę miesięcy, potem do Niemiec. Tam ponoć miało 1 właściciela i teraz zostało sprzedane. Teraz z Niemiec jedzie do Polski. Obecnie kupił je dealer z mojego miasta, u którego mam to auto zaklepane (dlatego link do ogłoszenia już nie aktualny). Jednak bardzo martwi mnie fakt, że samochód posiada jedynie dwa kluczyki(serwisowy i "normalny") a normalnie powinny być 3 (serwisowy i 2x"normalny") Bardzo proszę o sprawdzenie historii auta - czy działo się z nim coś złego?? Link, na którym było ogłoszenie: www.mobile.de/pl/marka/hyundai/model/san...ipcar/198315485.html Z góry serdecznie dziękuję! |
|
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.
|
|
Skoro ma jeden kluczyk, to może być sytuacja, że auto było odkupione z francuskiej ubezpieczalni po dzwonie, zrobione w Niemczech i przez Niemcy przepyszczone w celu uwiarygodnienia auta
Musisz mocno jest sprawdzić, niestety
Przybliżone dane z dekodera
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
heh, właśnie boję się czegoś na kształt takiego wałka. ale nadzieję mam, że po prostu raczej ktoś zgubił ten kluczyk..
Fura w styczniu 2004 poszła do Francji, ale już w grudniu 2004 serwisowana w ASO w Niemczech - jakieś dziwne coś Kris75 jakbyś wynalazł coś jeszcze to ja z chęcią poczytam Serdeczne dzięki!! Naprawdę! |
|
|