|
Czy to dobry Hyundai z USA?
Daje sobie ostatnią szansę olx.pl/oferta/hyundai-CID5-ID6dY43.html#e71c1ae73d VIN: KM8SC13D15U954319 Sprawdź ten VIN na autobaza.pl ▸ |
|
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.
|
|
2006 15 tys mil , salvage z opcja odbudowy ale nie ma szczegolow
Przybliżone dane z dekodera
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
Organoleptycznie w ramach forumowego wolontariatu możemy ocenić technicznie ten samochód na miejscu w dniu jutrzejszym. Jedyne co , to należy uwzględnić niewielki koszt dojazdu z Łodzi do Pabianic i "abarotno".
|
|
|
|
Dzięki bardzo za pomoc.
Jestem w kontakcie ze sprzedającym. Możliwe że pojadę je osobiście obejrzeć. Mam ocenę techniczną rzeczoznawcy tego auta sprzed 4 lat i wiem że był trochę puknięty z tyłu. Jedna rzecz mnie tylko zastanawia. Według nr VIN wynika że to 2WD czyli przednionapędówka a sprzedający uparcie twierdzi że 4x4. Komu wierzyć? |
|
|
|
Ale wiem jedno to ostanie Santa Fe które namierzam
rozmyślam czy nie dołożyć z 2 tyś i kupić Mitsubishi Outlander z rocznika 2003-2004. Wydaje mi się że to lepsze auto od santa Fe |
|
|