|
Witam Mam problem z tym autem allegro.pl/show_item.php?item=4227579404 VIN 5FNYF18615B060488 Sprawdź ten VIN na autobaza.pl ▸ W autocheck i carfax nie ma żadnej historii(rejestracja, autocheck score, nic , 0). Piszą tylko że nie miało wypadków, itp. Autko ponoć sprowadził dealer hondy lekko uszkodzone. Mam pytanie do bardziej doświadczonych. Co z tym fantem, mieliście takie przypadki? Może sobie lepiej odpuścić?
|
|
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.
|
|
jak nie ma nic w CF i AC to być może jest to auto z Kanady i wtedy trzeba sprawdzać w www.carproof.com/
|
|
|
|
Dzięki. Już wydałem 29EUR na Carfax, Autocheck miałem gratis a tu jeszcze 36USD i chyba nie przeszedłbym weryfikacji adresu. Lepiej będzie kogoś poprosić o sprawdzenie na żywo. Żadna historia tego nie zastąpi. A może sam podjadę te 400km? Mam czujnik lakieru, zobaczymy.
|
|
|
|
nie wiem po co az bylo brac za 29euto z carfax skoro nic nie ma. Taniej mozna to sprawdzic u nas www.automo.pl . I to ile taniej
Ja bym jeszcze poprosil o foto pola vin bo sie moze okazac zly 5FNYF18615B060488 Mi carfax na stronie secure.carfax.com/creditCard.cfx?partner...in=5FNYF18615B060488 pokazuje 2 informacje wiec jak tobie nie pokazal nic?
Przybliżone dane z dekodera
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
Podziękował. Tutaj też sprawdzam auta. To jakieś wpisy serwisu z 2012 i 2013r. Auto już było w Polsce i stało w garażu w Wólce Konopnej więc to jakieś bzdury. Gość wysyłał mi 3 razy ten VIN
Detailed History Date: Mileage: Source: Comments: 08/29/2012 American Honda Motor Co. Manufacturer Safety, Emission or Non-compliance recall issued Recall # S51 LIGHTING SWITCH HARNESS WEAR Locate an authorized Honda dealer to obtain more information about this recall 03/11/2013 American Honda Motor Co. Manufacturer Safety, Emission or Non-compliance recall issued Recall # S87 VSA MODULE GROUND FAILURE Locate an authorized Honda dealer to obtain more information about this recall |
|
|
|
to to sa predzej akcje serwisowe do tego vinu . NO niestety bez ogledzin osobistych nie da rady
|
|
|