|
Witam poproszę o jakieś zdjęcia i informację na temat tego auta
otomoto.pl/honda-accord-sekwencyjna-inst...azowa-C26736355.html |
|
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.
|
|
Ja bym wolał poszukac wersji europejskiej.
Po pierwsze jak dla mnie ładniejsza i po drugie łatwiejszy dostep do czesci |
|
|
|
WUJEK GOOGLE NIE GRYZIE !!!
Tutaj pod tym adresem masz wszystko www.bezwypadkowy.net/forum/80-ocena-auta...rd-1hgcm55333a080895 Copart Auto Auction HONDA Lot Details Lot # 10596253 Actual Cash Value $18,920 USD Repair Cost $10,050 USD Title State NEW JERSEY Title Type CERT OF TITLE-SALVAGE Odometer 12,222 ACTUAL Primary Damage All over VIN 1HGCM55333A080895 Sprawdź ten VIN na autobaza.pl ▸ Body Style SEDAN 4DR Color GRAY Engine 2.4L 4 Drive Front-wheel Drive Cylinders 4 Fuel GAS Keys YES Sale Date March 2, 2004 Virtual Sale Starts 12:00 PM Eastern Time (GMT-04) Virtual Sale Item Lane A - Item # 230 otomoto.pl/honda-accord-sekwencyjna-inst...azowa-C26736355.html |
|
|
|
Auto jest teraz w moich rękach i to jest moje ogłoszenia, miało uszkodzony tył, tylko i wyłącznie, jest to przecież bardzo proste do weryfikacji, nie ukryje się tego, zresztą każdy kto jest zainteresowany dostaje ode mnie takie info podczas rozmowy telefonicznej w temacie auta. Tytuł "Primary Damage All over" oznacza nie mnie, nie więcej jak szkoda całkowita, co przy kosztach napraw w USA bardzo często ma miejsce już podczas niekoniecznie wielkich uszkodzeń, zresztą u nas również coraz częściej. Jeżeli ma ktoś jakieś pytania zapraszam do kontaktu bezpośrednio ze mną, podam tyle info ile znam.
|
|
|
|
W raporcie z CARAX nie ma nic wspomnianego o tym że auto jest "TOTAL LOSS" - licznik działał
Co do tego że kolega "abc1234xx" wkleił link z ogłoszenia do tamtego odnośnika to przecież nic to nie zmienia. Skoro dana osoba pyta się o auto i podaje wszystko co o nim wie dodajemy je wraz z resztą raportu. Jest to również bardzo przydatna informacja. Jeden VIN jeden temat Pozdrawiam |
|
|
|
Przybliżone dane z dekodera
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć. Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć. |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
Jakie podzespoły instalacji gazowej zamontowano ?
|
|
|
|
wtryski Hana, reduktor KME Silver, komp Lecho, może nie jest to zestaw, który sam bym założył, ale radzi sobie i nie ma z tym problemów, chodzi to bardzo fajnie
|
|
|