|
Witam
Proszę o sprawdzenia Forda Mondeo MK IV z 2010r nr VIN: WF0EXXGBBEAY44498 Sprawdź ten VIN na autobaza.pl ▸ Przedewszystkim chodzi mi o bezwypadkowość i przebieg. Tutaj link do ogłoszenia: otomoto.pl/ford-mondeo-navi-convers-klim...m-top-C34749954.html Z góry wielkie dzięki Pozdrawiam |
|
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.
|
|
zastanawia mnie Faktura Marza skoro tam byl na VAT? gdzies zgubil po drodze ten VAT? oj smierdzi mi to auto na kilometr. Typowy poleasing i powinna byc 23% faktura
Przybliżone dane z dekodera
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć. Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć. |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
Sprzedawca twierdzi, że auto zostało zakupione od prywatnej osoby stąd faktura marża.
Że gdyby kupował od firmy to by zapłacił kwotę netto a sprzedawał brutto a że zakupił od osoby prywatnej to zapłacił brutto i on jako handlarz wystawia taką fakturę. Co o tym myślicie? |
|
|
|
Powiedzcie mi też proszę czy ten silnik nadaje się do instalacji LPG.
Z tego co wyczytałem to silnik w mondeo mk4 2.0l duratec-he pfi 145KM Ma wtrysk pośredni więc można spokojnie zakładać instalację gazową. Ale zastanawiam się jak jest z regulacją luzów zaworowych a LPG. link do tematu: www.magazynauto.pl/porady/eksploatacja/l...475#commentsZoneList Odpowiedzcie mi też proszę o tą fv marża czy rzeczywiście tak jest jak mówi sprzedający. Pozdrawiam |
|
|
|
auto kupione na aukcji leasingowej. Jest oszustwo na VAT i nie ma inaczej. Niech ci przesle fakture zakupu tego auta zza granicy i udowodni ze kupil od osoby prywatnej. Do gazu sie nadaje i bedzie chodzic bez problemu. Zadzwon do gaziarza dobrego i podpytaj co zaleca do niego
|
|
|
|
Athlon Car Lease
webcache.googleusercontent.com/search?q=...=pl&client=firefox-a Bouwjaar: 2010 Kilometerstand: 149096 km Versnellingtype: Handgeschakeld Aantal deuren: 5 Brandstof: Benzine Gewicht: 1377 kg Cylinderinhoud: 1999 cc Vermogen: 107 kW / 145 pk APK datum: 27-04-2014 BTW/Marge: BTW Kleur: grijs |
|
Ostatnio zmieniany: 2014/10/15 21:51 przez Inspektor.
|
|
a to kręt jeden. a od takiego poleasingowego trzymać się z dala?
|
|
|
|
Oglądałem dziś to mondeo i nie urzekło mnie. W prawym rogu maski przy łączeniu słupka i błotnika szpachlowany i cieniowany wzdłuż załamania na masce, oraz zbyt wiele defektów na lakierze wokół auta.
Dzięki bardzo za pomoc Pozdrawiam |
|
|