|
witam prosze o sprawdzenie
Ford Focus MK II Kombi 1.6 benzyna VIN pojazdu: WF0WXXGCDW5R34250 Sprawdź ten VIN na autobaza.pl ▸ link do ogłoszenia: otomoto.pl/ford-focus-1-6-benzyna-servis...klima-C34152982.html miał malowaną tylną klape oraz przednie lewe nadkole |
|
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.
|
|
Wiesz co, źle nie wygląda.
Ale ponieważ bezwypadkowości nikt nie obiecuje to trzeba je po prostu dobrze sprawdzić przed zakupem - miernik, komputer Do tego auto faktycznie z Niemiec - czerwiec 2005
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć. Przybliżone dane z dekodera
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Ostatnio zmieniany: 2014/08/18 18:59 przez Kris75.
|
|
dzięki
oglądałem go dzisiaj i po 2 miesiącach poszukiwań wkoncu jakis wóz mnie oczarował. Jedynie brak podgrzewanej szyby mi troszke doskwiera ale to nie jest najważniejsze. Właściciel nie robi problemu ze sprawdzeniem samochodu w serwisie, książeczka posiada wiele wpisów i wygląda autentycznie chodź znawcą nie jestem. Środek zadbany, kierownica i pedały niewytarte (ale też nie nowe) pasek osprzetu wyglada na nowy, silnik nie myty - brak wycieków. Widać malutki bąbel na rancie nadkola przy progu poza tym zdrowo. |
|
|