|
Witam, poszukiwań ciąg dalszy
Proszę o ocenę i w miarę możliwości historię auta. Ford Mondeo mk4 WF0GXXGBBGAR07056 Sprawdź ten VIN na autobaza.pl ▸ krajowy,2010 sprzedawca twierdzi, że nie malowany w ogóle, po leasingu. Podobno jest książka i wszystkie przeglądy. otomoto.pl/ford-mondeo-titanium-x-automa...vat23-C32688051.html dzięki |
|
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.
|
|
zasady dzialu ford widze nie zapoznane?
|
|
|
|
Automat :/
Przybliżone dane z dekodera
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
Inspektor napisał:
zasady dzialu ford widze nie zapoznane? Pierwsze co zrobiłem to tam zajrzałem, żeby wiedzieć jak posta napisać. No nic, widać coś przeoczyłem. |
|
|
|
dodam ci tylko ostroznie z tym komisem
Wklejam regulamin. Nie dodajac szczegolow co chcesz sprawdzic ciezko bedzie cos dodac a glownie wszystkim chodzi o przebieg i wypadkowosc Regulamin jest bardzo prosty [Marka] [Model] [VIN ] [ Informacja czego chcemy się dowiedzieć (opcjonalnie) ] np. Ford Mondeo VIN : WF0EXXGBBEBJ84322 Sprawdź ten VIN na autobaza.pl ▸ - Prośba o sprawdzenie lub Ford Mondeo VIN : WF0EXXGBBEBJ84322 - Prośba o historię serwisową W wiadomości podajemy jeszcze raz Marka, Model, VIN i link do ogłoszenia . Linku do ogłoszenia nie podajemy wtedy kiedy samochód nigdzie nie jest wystawiony (sprzedawany np. przez znajomego) - w takim przypadku należy napisać iż jest to oferta prywatna !! |
|
|