|
Witam
Prosiłbym o sprawdzenie forda MONDEO MK3 VIN: WF05XXGBB54S00963 Sprawdź ten VIN na autobaza.pl ▸ , chodzi o przebieg (przy sprowadzeniu w listopadzie miał 126tkm według licznika) oraz o szkody. Samochód nie jest na żadnej aukcji, chodzi mi o sprawdzenie swojego samochodu, który stosunkowo niedawno nabyłem. Rocznik 2004, modelowo 2005. Pochodzi z Niemiec Z góry dziekuje i pozdrawiam |
|
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.
|
|
a ile ma obecnie?
|
|
|
|
Około 130tkm
|
|
|
|
belg wiec powinien miec carpass. Jak nie ma i nie ma ksiazki to skrecony i to niezle. Auto ma 10 lat
Przybliżone dane z dekodera
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
To że ma 10 lat to wiem, źle sie wyraziłem, pierwsza rejestracja była w styczniu 2005 roku, co do ksiązki to mam i niby jest prowadzona do końca, naklejka we wnęce z przebiegiem jest z 2013r z takim przebiegiem takim jak w ksiazce, jednak wychodze z założenia ze wszystko jest do podrobienia
Co do carpassa to spojrzałem jak to wyglada i wydaje mi sie, że mam to w dokumentach autach, jednak nie mam tego teraz przy sobie, więc wróce z wiadomością jak będę miał to pod ręką. Dziękuje za pomoc |
|
|