|
Link:
otomoto.pl/ford-focus-salon-polska-faktu...at-23-C32498259.html prośba o informację o vin oraz czy jest warto obejrzenia. dziękuję. |
|
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.
|
|
Silniki Zetec są bardzo udane,trwałe,niezawodne.
Tutaj jak byś chciał mieć LPG akurat pomyśl o dobrej ochronie gniazd zaworowych (od tego są już porządni instalatorzy) każdy ma swoją politykę-lubryfikacja,utwardzane gniazda zaworowe..mniejsza oto To taki krewniak obecnego Volvo serii 40 Ja sobie bardzo dobrze wspominam przez te lata,kilometry naszego Zeteca co do koloru białego cóż pewnie flotowy ? fajnie było by sprawdzić go lepiej jakieś szczegóły odnośnie wcześniejszego właściciela nasz był flotowy,po ogromnym jak na polskie warunki przebiegu,z gazem i mimo tego był strzałem w 10. VIN: WF0 SXXGC D S A R38864 Ford Producent: Ford Werke AG Adres producenta: Koeln-Niehl Germany Make: Ford Build Date 05.10.2010 Vehicle Line Focus 2008- Body Style 4 Door Estate Version Series 32 Engine 2.0L Duratec HE PFI (145PS) Transmission 5-Speed Manual Trans - MTX75 Drive LHD FWD Emission Stage V Emissions Air Conditioning Dual Zone Auto Temp Control A/C Territory (+)"PL" Paint Frozen White Interior Fabric Tic Toc / Mono Cyfra kontrolna: D Rok modelowy: 2010 Miejsce produkcji: Germany Numer seryjny: R38864 Minor features: Less Front Door Sill Protection Less Interior Pack Less Underfloor Stowage No.2 Saarlouis Plant Built Security Lock Group No.1 Less Special Equipment Package Convenience Group No.10 Less SVO Application/Label Less Exterior Appearance Pack Marketing Level 1 Less Dress Up RSO (-) SVP Less Mass Customization Package Less Tyre Repair Service Kit Less Global/Auto Closing Power Front Windows One Touch Down With Manual Rear Windows With Tinted Glass All Round Less Windshield Heat Shielding With Heated Windscreen Less Console Ashtray Less Temp Controlled Glove Box With Short Floor Console Int Env Colour - Medium Dark Flint Interior Feature Colour - Ebony Front Floor Carpet Mats Less Sun Blinds Less Luggage Compartment Net Kit Less Load Retention Net With Load Floor Carpet Less Cargo Stowage Rack/Rail Less Roof Rack Less Auxiliary Roof Rack Crossbars Less Spoiler With Electrochromic R/View Mirror Dual Power Htd Signal Mirrors Less Special Front Seat Covers Less Special Rear Seat Covers With Rear Center Head Restraint With Drivers Manual Lumbar Support Less Passenger Seat Lumbar Support Less Temp Control Driver Seat Less Temp Control Passengers Seat With Driver 4 Way Mnl.Seat Adjuster With Pass 2 Way Manual Seat Adjust Less Trailer Coupling Ignition Flip Key With Remote Unit Less Second Remote Ignition Key With Central Locking System With Door Entry Remote Control Unit Less Keyless Entry System With Automatic Windscreen Wiper With Heated Washer Jet Less Headlamp Washer/Wiper Less Sun Roof Less Bodyside Accent Stripe Air Curtain Restrnt LH Air Curtain Restrnt RH With Driver Air Bag With Passenger Air Bag With Side Air Bag - Drivers Side With Side Air Bag - Passenger Side With Isofix Hard Point Attachment With Steel Spare Wheel With Standard Rear Shock Absorbers 7.0 X 16" Alloy Road Wheel 205/55VR-16 BSW Tyre Non Locking Lug Nuts Standard Electric Starter Motor With Handling Suspension With Rear Disc Brakes With Brake Emergency Assist With IVD/Traction Control/ABS Less Skid Plates Sports Front Seat With Fixed Foot Pedals Steering Wheel - 3 Spoke Leather Less Speed Control Less Auxiliary Heater Conventional Instruments - Level 2 With Instrument Cluster - Rheostat With Trip Computer Less Tyre Inflation Monitor Less Navigation System Less Anti-Theft Alarm Less Rear Parking Aid Less Auxiliary Compact Disc Player Less Bluetooth ICE-Low Level CD + AM/FM Radio With 6 Speakers Less Voice Activated Modules Less Power Point Plug Less Camera Less Style Pack With Auto Headlamps With Halogen Headlamp With Daytime Running Lamps With Front Fog Lamps With Black Headlamp Bezels Less Footwell Lights Tail lamps - Level 1 Less Headlamp Control Less Accessory - Packages |
|
|
|
ford daje rady na lpg nawet bez regulacji. Znam takiego ktorego pokonala korozja a silnik smiga
Nie ma bezwypadkowy. Samchod zapewne poleasing wiec nie spodziewaj sie cudow skoro ma taki mikroprzebieg
Przybliżone dane z dekodera
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
Wielkie dzięki za pomoc!
To na 99% flotowy bo na zdjęciu ma warszawskie blachy, a stoi w Gdyni. Pewnie "nie-bezwypadkowy", tylko czy jest jakaś szansa ustalić czy to był dzwon czy jakaś drobna stłuczka? No i przebieg jest dość niski jak na firmę - czy da się sprawdzić w jakieś bazie przebieg / historię serwisową? Czy jak pojade do ASO to mi to sprawdzą czy powiedzą tylko to co widzą? Bo czytałem jakiś post że Ford nie prowadzi bazy serwisowej, a jednak pomocni ludzie z forum czasem wynajdują historyczny przebieg lub inne kwiatki. Wielkie dzięki za info o silniku że jest OK - wiem że 1.6 jest nie do zdarcia - i dobrze wiedzieć że 2.0 to też trzyma fason. Pozdrawiam, Kuba |
|
|
|
tak z Masterlease, klaudyn ;]
|
|
|
|
A to źle że z masterlease? Bo w sumie mają własny salon pod wwą i raczej wysoko siebie cenią - to może coś nie tak że ten egzemplarz akurat wylądował nad morzem? No nic - w środę pewnie go obejrze to się okaze co jest wart.
|
|
|
|
09.11.11 - 15359km - głośny napinacz paska osprzętu
27.02.12 - 18289 km - silnik wycieraczki tył Kolego 2.0 strasznie dużo palą jak na te auta 8-10 litrów po mieście trzeba liczyć |
|
Ostatnio zmieniany: 2014/03/17 20:37 przez don12.
|
|
Hej jeszcze raz serdeczne dzięki za pomoc i informacje.
Akurat byłem poza miastem i auto poszło zanim zdązyłem je zobaczyć. Tak więc Wasza ocena była bardzo dobra i autko warte uwagi skoro poszło w 2 dni. Wiem że 2.0 będzie palił jak smok, jednak zawsze miałem benzynę i wolnossąca wydaje się byc bezproblemowa, czego chyba nie da się powiedziec o poflotowym tdci. 1.6 by mi starczyło ale trudno o ładną foczkę z tym silnikiem. jeszcze raz serdeczne dzięki! |
|
|