|
Jak widać bardzo chcę kupić focusa i jest pewna opcja w okolicach mojego zamieszkania. Stąd ponownie proszę o sprawdzenie czy czegoś się nie da wyhaczyć na jego temat z nr VIN.
link do ogłoszenia: moto.gratka.pl/tresc/ford-focus-ii-1-6-t...l#48469ded4e1188b3,1 nr VIN: WF0PXXWPDP8S21555 Sprawdź ten VIN na autobaza.pl ▸ Jak rozumiem ten silnik jest bez dpf i z regularnym kołem dwumasowym? Nie będzie brakowało mocy przy 90KM? Tylko te 150 tysięcy w 4 lata sugeruje, że samochód był mocno ciśnięty, za to pod każdym innym względem wygląda ok. Z góry znowu dziękuję za każdą pomoc! |
|
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.
|
|
jest bez PDF-a 90km wystarczy przebieg duży jak na 2009r ?
forum.fordclubpolska.org/showthread.php?t=196953 są to normalne przebiegi i nie ma powodu do tragedii. Wyposażenie "Twojego" auta : Numer VIN: WF0PXXWPDP8S21555 Numer homologacji (TAN): E13*2001/116*0144, E13*2001/116*0157 Główne funkcje Data produkcji: 20.11.2008 Model pojazdu: Focus 2008- Typ nadwozia: 5-Drzwiowy Sedan Wersja: Seria 32 Silnik: Diesel 1,6 DOHC TCI (90 KM) Przekładnia: 5-biegowa ręczna - MTX75 Napęd: LHD FWD Norma emisji spalin: Etap IV ograniczania emisji Klimatyzacja: Układ Klimatyz. Ze Sterow. Ręcznym Obszar: (+)"B" Lakier: Sea Grey Metalik Materiał we wnętrzu: Ecrin / Srebrny/Ebony Mniej ważne funkcje Bez schowka pod podłogš nr 2 Wyprodukowany w Walencji Zestaw bezpiecznych zamków nr 1 Bez pakietu wyp. specj. Bez pakietu zwiększajšcego wygodę Poziom marketingowy 1 (-) SVP Bez zestawu do napraw opon Bez globalnego/automat. zamykania Ok. przednie zamykane 1 dotknieciem Z Szybami Tylnymi Sterow. Ręcznie Ze standardowš przyciemnianš szybš Zabarwiony Bez osł.termicznej szyby przedniej Bez Ogrzewanej Szyby Przedniej Bez popielniczki w konsoli Bez schowka pasażera o reg. temp. Z mini-konsolš górnš Z Krótkš Konsolš Podłogowš Kolor wyk.wnętrza-Medium Dark Flint Kolor wnętrza - Ebony Bez przednich mat podlogowych Bez osłon przeciwsłonecznych Z Lamp Przy Lust W Oslonie Przeciw Z Podoewietlanym Lusterkiem Bez Siatki Zabezpieczenia Ładunku Z wykładzinš przedziału Bez reling.do mocow.ład. Schow.dach.na okul.p/słoneczne Bez relingu dachowego Z Regulowanym Lusterkiem Wstecznym Podwój.lust.ster.ele.ogrzew.z kier. Z rodk. zagłówkiem z tyłu B. podpory ledzw siedzenia kierowcy B. podpory ledzw siedzenia pasazera Bez reg. temp. siedz. kierowcy Bez reg. temp. siedz. pasażera z regulatorem 4-poz.pol.siedz.kier. Z reczn.2-kier.reg. siedz.pas Bez sprzegu przyczepy Kluczyk skład.ze zdalnym ster. Bez drugiego klucz. zapł.zdal.otw. Z Centralnym Zamkiem Ze zdalnym otwieraniem drzwi Bez ukł. otw. drzwi bez kluczyka Z czest.pracy przeryw Bez układu mycia reflektorów Bez Szyberdachu Bez paska akcentu linii boczn.nadw. Air Curtain Restrnt LH Kurtyna powietrzna - prawa strona Z poduszka powietrzna kierowcy Z Poduszkš Powietrznš Pasażera Z bocznš podusz.pow.- str. kierowcy Z bocznš podusz.pow.- str. Pasażera Bez sztyw.mocow.punkt. Isofix Z małym stalowym kołem zapasowym Ze Standard.Amortyzatorami Tylnymi Felga stalowa 6J x 15 Opony 195/65VR x 15 Kołpak Mid 15 - Styl C Nieblokujšce nakrętki kół Z Zawieszeniem Standardowym Z tylnymi hamulcami bębnowymi Ze wspomag. awaryjnym hamulców Z IVD/TCS/ABS Bez osłon ochronnych Standardowe siedzenie przednie Ze stałymi pedałami Kierownica - 3 ramiona skóra Bez Układu Sterowania Prędkociš Bez Nagrzewnicy Pomocniczej Konwencjonalne wskaniki - Poziom 3 Z komput. pokład. Monitor cinienia w ogumieniu Dane nawigacji - dla poszcz. krajów Bez Autoalarmu Bez tyln.czujnika odl.przy park. Z gniazdem A/V Połšczenie interfejsu Blue Tooth Ubogie wyp. z naw./CD/radiem AM/FM Pakiet wyposażenia systemu ICE 22 Z 6 glosnikami Phone Kit - Hands Free IV - French Moduł aktywowany głosem - Francuski Ze Sterow.Radiem Na Kolumn. Kierown Bez gniazda zasilania Bez kamery Bez zestawu do stylizacji Z reflektorami halogenowymi Bez wiateł Do Jady Dziennej Bez Przednich Lamp Przeciwmgielnych Z aluminiowymi ramkami reflektorów Bez swiatel progowyc Z lampkš do czytania w zagłówku Z tylnš górnš lampkš dodatkowš wiatła tylne - wersja 1 Bez regulacji ustaw. reflektorów |
|
|
|
Jasne, dla mnie to nie problem jeśli jest w dobrym stanie.
Wyposażenie znam z Etisa. Chodzi mi raczej o takie piękne kwiatki jakie znalazł mi przy ostatniej foce Kris chociażby. Rozumiem, że jeśli nic nie ma więcej to tylko odbierać to jako dobry znak... |
|
|
|
06.05.2010 - 69548 km
|
|
|
|
Dziękuję pięknie.
|
|
|
|
jedziesz i oglądasz
|
|
|
|
Przybliżone dane z dekodera
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|