|
Witam miałbym prośbę o pomoc w ocenie auta Ford Mondeo 1.8tdci
Link do aukcji: otomoto.pl/ford-mondeo-czarna-perla-zobacz-C30107744.html Numer VIN:WF0EXXGBBE8T22676 Sprawdź ten VIN na autobaza.pl ▸ Samochód stoi w Płocku oglądałem go tydzień temu, jeśli dobrze pamiętam jest sprowadzony z Hiszpanii. Mam też dodatkowe pytanie jak jest awaryjnością tych aut bo poprzednik nie miał najlepszej opinii. Pozdrawiam Robert |
|
Ostatnio zmieniany: 2013/09/22 16:18 przez .
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.
|
|
|
Po pierwsze to auto jest z 2008 roku , a dokładnie z 08.12.2008 , a pierwsza rejestracja jest 21.01.2009.
Przebieg realny ... 02.2010 - 37800 km 02.2011 - 87715 km radzę sprawdzić go dobrze, bo cena strasznie, ale to strasznie niska .... i sprawdź sobie zawieszenie bo z Hiszpanii to czasami jest rdzy więcej niż u nas po zimie. |
|
|
|
Witam,
Czyli te MONDEO też miały problemy z rdzą ?, i jeszcze jedno pytanie ten silnik miał DPF. Doczytałem że nie , ale sprzedający twierdził ze ma filtr cząstek stałych, ale jak che to go usuną Pozdrawiam Robert |
|
|
|
|
Ten dokładnie samochód nie ma dpf'a .
Kolego 90 % aut, które ja miałem z Hiszpanii miało problem z rdzą ... mondeo mk4 jest ogólnie dobrze zabezpieczone , jedynie maski od uderzeń kamieni lubią w rdzy być ... Co do tego auta ... za tanie to auto ... albo walone albo przewałka na vat'ie ... mam przed sobą hiszpańskie ogłoszenie sprzedaży dokładnie takiego samego auta tylko srebrnego z 2009 roku za 6900 eur ... policz sobie z przywozka itd itd |
|
|
|
Przybliżone dane z dekodera
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|