|
Witam!
Prosiłbym o rozkodowanie focusa o numerze VIN WF0PXXGCDPAS24410 Sprawdź ten VIN na autobaza.pl ▸. Link do ogłoszenia otomoto.pl/ford-focus-uzytkowane-przez-kobiete-C29578939.html Oglądałem ten samochód i wiem, że cały lewy bok był robiony już w Belgii przed jego sprowadzeniem do PL o czym z resztą poinformowała mnie właścicielka. Czy jest możliwość dojścia jakie to były uszkodzenia? Może są dostępne jakieś informacje o przebiegu? Z góry dziękuje za wszelkie odpowiedzi i pozdrawiam |
|
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.
|
|
Dziwne bo na etisie pisze ze ma dpf? a 1.6 chyba nie mialy?
z forum ford skopiowane info ponizej oto dodatkowe info, jakie udalo mi sie uzyskac: 1) Sprowadzone z Belgii 2) Uszkodzony był PL narożnik, zdjęc nie mamy. Maska, błotnik PL, zderzak przód wymienione, drzwi PL malowane 3) VIN: WF0PXXGCDPAS24410 czy moglbym prosic o jakiekolwiek informacje na podstawie VIN? webcache.googleusercontent.com/search?q=...=pl&client=firefox-a
Przybliżone dane z dekodera
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Ostatnio zmieniany: 2013/07/06 20:53 przez Inspektor.
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.
|