|
Witam Panowie.
Proszę o podanie jak największej liczby wiadomości na temat auta: Link: otomoto.pl/ford-mondeo-najbogatsza-wersja-C28252670.html VIN: WF0GXXGBBG8Y75321 Sprawdź ten VIN na autobaza.pl ▸ |
|
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.
|
|
autko raczej z holandi..
Przybliżone dane z dekodera
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
GALERIA # 0
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć. |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
Byłem, zobaczyłem, podziękowałem po dwóch minutach.
Z drzwi kierowcy odpada powłoka lakiernicza a co za tym idzie pojawiła się rdza, alufelgi są zniszczone, krótko mówiąc auto nie jest warte ceny oraz zachodu osób które chcą kupić auto w stanie bardzo dobrym. |
|
|
|
08.01.2010 - 62264 km
Mondeo 2007-, 2.0L Duratorq-TDCi (143PS) - DW, Moondust Silver (metalik) Numer VIN: WF0GXXGBBG8Y75321 Numer rejestracyjny: 99HFL9 Data pierwszej rejestracji: 31.10.2008 Kraj zarejestrowania: NL Numer homologacji (TAN): E13*2001/116*0249 Główne funkcje Data produkcji: 17.10.2008 Model pojazdu: Mondeo 2007- Typ nadwozia: Kombi Wersja: Seria 66 Silnik: 2.0L Duratorq-TDCi (143PS) - DW Przekładnia: 6-bieg. przekł. ręczn. - MMT6 Napęd: LHD FWD Norma emisji spalin: Emisja spalin poziom IV + DPF Klimatyzacja: Klim. dwustref. z aut. kontr. temp. Obszar: (+)"NL" Lakier: Moondust Silver (metalik) Materiał we wnętrzu: Alcantara / Ebony |
|
|