|
Witam, proszę o pomoc w ocenie auta jak w temacie - vin WF05XXGBB56T86050 Sprawdź ten VIN na autobaza.pl ▸
Sprawdziłem VIN i wyposażenie itd. się zgadza - bardziej chciałbym się dowiedzieć czy jest jakaś szansa sprawdzenia co z przeszłością - szczególnei przebieg - trochę niski? Byłem wczoaj i jeździło się ok, samochód też prezentował się w miarę dobrze. Ewentualnie czy znacie kogoś z okolic Kartuz, kto mógłby sie przyjrzeć lepiej temu (oczywiście możemy się umówić na jakaś zapłatę) najlepiej razem ze mną. informacje z dekodera VIN - Informacje dodatkowe, które udało się zdekodować Nazwa pozycji Opis pozycji Build date 18.04.2006 Vehicle line Mondeo 2001-2007 Body style 5 door saloon Version Series 40 Engine 2.0l duratorq di hpcr (115ps) Transmission 6 speed manual transaxle - mmt6 Drive Lhd fwd Axle ratio 4.071/2.850 Emission Stage iv + dpf emissions Air conditioning Automatic air conditioning Territory (+)"d" Paint Sea grey (metallic) Interior fabric Ink blue tria / ebony Lista opcji wyposażenia pojazdu Nazwa pozycji Opis pozycji 0D20 Genk plant build 1A42 Without special order paint 2E72 Marketing level 1 3BC8 Without dress up rso 4FF6 (-) svp 5A3B With electronic stability control 6909 Vp application label 74E4 Power rear window one shot up/down 80F8 With tinted glass all round 948C With monotone instrument panel 1944 Without roof rack 12BD Narrow b/side moulding-body colour 1AD4 With upper rear glass spoiler 1CE4 With dipping rear view mirror 1323 Dual power heated exterior mirrors 131C With passengers man lumbar support 1D97 Driver heated seat-variable temp 1FDF With heated pass seat-variable temp 1922 With seat belt warning chime 1E3D With driver 2 way power.seat adjuster 2137 With pass 2 way manual seat adjust 29DC Without trailer coupling 2767 Body coloured tailgate handle 293C With leather gear shift knob 21DE With door entry remote control unit 296A With rear window wiper/washer 232C Without sun roof 274F Air curtain restrnt lh 275F Air curtain restrnt rh 29AB Deployable anti-w'lash restr 373C With smart drivers airbag restraint 3A53 With smart passngr airbag restraint 34D3 With side air bag - drivers side 3BE0 With side air bag - passenger side 3985 With mini steel spare wheel 383C With standard rear shock absorbers 3A14 6.5 x 16" steel road wheel 3FC9 205/55vr-16 bsw tyre 371B Limited service mini spare tyre 3D8A Stage iv + dpf emissions 4592 With standard suspension 46A7 Without brake emergency assist 40C6 4 wheel anti-lock braking system 4621 With anti-spin traction system 4771 With pollen filter 4349 Without heater 44F4 Leather steering wheel 46A1 Without auxiliary heater 4E92 Without anti-theft alarm 47C5 Standard duty battery 57C7 Without radio pre-equipment pack 5802 Without auxiliary compact disc player 5158 Low level with tape and am/fm radio 5C8D Ice feature pack apa 7 54EC Without diversity antenna 5B3A With 4 speakers 5140 Without family entertainment system 532A With column stalk radio controls 5041 With cigar lighter 5F65 With front fog lamps |
|
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.
|
|
przepraszam zapomniałem dodać link do ogłoszenia -
otomoto.pl/ford-mondeo-116-km-6-biegow-93-tys-km-C27818134.html |
|
|
|
wierzysz w ten przebieg? badzmy powazni ;D masz miernik lakieru?
|
|
|
|
hmm generalnie ciężko w to uwierzyc - ale cena też nie jest najniższa jak za ten samochód.
jedynie błotnik jest wymieniany/malowany - do tego przyznał sie też sprzedający. rok temu samochód był sprowadzony z DE z przebiegiem niższym o 10tyś - czyli by wychodziło 15tyś na rok (ja moim obecnie robię około mniej, więc będę sprzedawać 12 letni samochód z przebiegiem ok 110tyś (w co pewnie nikt nie uwierzy może jakis waszrat w okolicach kartuz, gdzie mógłbym to sprawdzić znacie albo polecacie? |
|
|
|
ASO FORD. W DE nie robia 15tys rocznie dieslami zapomnij
Przybliżone dane z dekodera
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
dzwoniłem do seriwsu forda, który widniał w dokumentach.
w 2008 miał 40tyś, w 2010 70tys. ostatni przebieg zarejestrowany miał niecałe 80tys i wtedy trafił do Polski.. więc wychodzi, że przebieg jest ok. Pan w serwisie wspomniał, że było cos z praej storny uderzone (błotnik i reflektor) ale nie jestem pewien czy coś mówił, bo niestety nie zrozumiałem dobrze. być może był cały przód, więc wolalbym sprawdzić - wystarczy porównać numery z przedniej szyby z innymi? |
|
|
|
no to pewnie walony i dlatego go sciagli.. no tam masz roczniki. Najlepiej to kup sobie miernik na allegro i dokonaj pomiarow
|
|
|
|
Witam,
niestety nie zakupiłem samochodu. Po dokładniejszych oględzinach - u mechanika okazało się, że samochód był rozwalony z przodu. Miał malowaną/wymienianą maskę, błotniki, zderzak, przednią szybę. Dodatkowo jedne drzwi były szpachlowane. Maska nie była najlepiej spasowana. Z silnikiem było ok. Wciąż szukam samochodu, więc jak coś znajdę to pewnie poradzę się na forum pozdrawiam |
|
|