|
Hej Krzysztof,
Mógłbym Cię prosić o kolejnego mustanga i jego historię ? 1ZVHT80NX95104738 Sprawdź ten VIN na autobaza.pl ▸ Dzięki z góry i pozdrawiam serdecznie. |
|
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.
|
|
Przybliżone dane z dekodera
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć. Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć. |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
Niemożliwe
Czyżby bezwypadkowy ? Nie masz tam nic więcej może ciekawego na jego temat ? |
|
|
|
Nie ma, sam się zdziwiłem
|
|
|
|
To jadę jutro kupić
Dzięki ślicznie Krzysztof Zobaczymy co zastanę na miejscu. Napiszę jak będzie szrot Pozdrawiam serdecznie. |
|
|
|
prawie 4 lata w DE. Tam mogl byc dzwonek wiec nie ma sie co tak szybko cieszyc ;P
|
|
|
|
Auto było ściągnięte do DE (mniejszy VAT) a następnie jeździło sobie po naszych ulicach.
Teraz jest już u mnie pod domem Krzysztof, raz jeszcze dzięki, że posprawdzałeś dla mnie kilka sztuk tych mustangów. Tak tylko dla informacji: Poduszki wszystkie całe, podłużnice, belka przód tył, strefy zgniotu, zgrzewy - bez żadnych zastrzeżeń, wszystko oryginał. Malowany miał błotnik lewy przód + lewe drzwi po obcierce, która miała miejsce już w PL. Technicznie 6, lakier 5. Przy okazji przejechałem się drugim mustangiem tego samego właściciela 2012 5,0 (dlatego właśnie sprzedał mi 2008) i powiem, że efekt wow jest zauważalny po pierwszym delikatnym depnięciu na pedał gazu |
|
Ostatnio zmieniany: 2012/06/14 15:21 przez ozzy.
|
|
Gratuluję zakupu i fajnie że trafiła się dobra sztuka.
Jak umyjesz i będzie ładna pogoda poprosimy o fotki |
|
|
|
gratulujemy nowego konika i zapraszam na forum mustanga
|
|
|