|
Panowie podajcie mi mniej więcej o co chodzi z tym autem.
Sprzedawca napisał mi VIN przez O a nie przez 0, dopiero na to wpadłem. Sprawdziłem kilka dekoderów ale to za mało. Chodzi mi głównie o to czy jest taka możliwość by sprawdzić poprzedniego właściciela chyba że się da w fordzie sprawdzić wszystkie dane. Może ktoś napisać coś na temat tego nr więcej? VIN WF0TXXERPTAM94892 Sprawdź ten VIN na autobaza.pl ▸ Miałem wtopę z oplem i już znalazłem u siebie polskie auto z salonu i z rzeczywistym przebiegiem ale poszukuję coś dodatkowo mniejszego od vivaro, może berlingo, partner, doblo lub np. expert tak do okolicy 35k. Może ktoś ma takowy? 1-3 latek... przebieg faktyczny do 150k. |
|
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.
|
|
Auto z Francji i nie zarejestrowane chyba jeszcze u nas w kraju. Poprzedniego właściciela na 100% nie znajdziesz ale z doświadczenia to auto albo po wypadku ale ma już 500tys przebiegu, we Francji nie ma okazji.
Przybliżone dane z dekodera
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.
|