|
Dosyć pilna sprawa gdyż zaliczkę wpłaciłem i coś mnie tknęło a mogę się wycofać do piątku.
Proszę o sprawdzenie auta gdyż sprzedawca twierdzi iż ma przejechane tylko 8tys i jest bezwypadkowy... Możliwe że jest coś w historii tym bardziej że musiałem się nagadać by otrzymać nr. VIN. Z tego co zauważyłem jest kilka defektów świadczących o wcześniejszym uszkodzeniu. FORD CONNECT 1,8 TDCI 2011r VIN : WF0TXXERPTBD93340 Sprawdź ten VIN na autobaza.pl ▸ Jeśli trzeba zapłacić za przysługę proszę o info ile i komu. Sprawdzany ze strony www.etis.ford.com/vehicleRegSelector.do ale tam nie ma historii autka... a o to mi chodzi. pozdrawiam |
|
Ostatnio zmieniany: 2012/05/22 16:18 przez kolabor. Powód: błedny vin
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.
|
|
Transit Connect 2002-, Lynx Diesel 1,8 TCD FGT (75KM), Frozen White
Numer VIN: WF0TXXERPTBD93340 Numer homologacji (TAN): E1*2007/46*0272 Informacje dotyczące rejestracji aktualnie wybranego pojazdu: Data pierwszej rejestracji: Numer rejestracyjny: Data rejestracji: Kraj zarejestrowania: Data modyfikacji: Historyczne daty rejestracji: Numer rejestracyjny: Data rejestracji: Kraj zarejestrowania: Data modyfikacji: Główne funkcje Data produkcji: 29.03.2011 Model pojazdu: Transit Connect 2002- Rodzaj kabiny: Furgon Zwykły Seria: Seria 65 Silnik: Lynx Diesel 1,8 TCD FGT (75KM) Przekładnia: 5-biegowa ręczna - MTX75 Napęd: LHD FWD Przełożenie przekładni głównej: 4.06 Norma emisji spalin: Wymóg poziomu 4-lekk. sam. dostaw. Klimatyzacja: Układ Klimatyz. Ze Sterow. Ręcznym Obszar: (+)"F" Lakier: Frozen White Kolor wnętrza: Dark Pewter Materiał we wnętrzu: Lattice/Twill Informacje o gwarancji ogólnej Data początkowa: 14/06/2011 Data produkcji: 29/03/2011 Przebieg przy sprzedaży: Niedostępne Komunikaty ostrzegawcze związane z gwarancją * PROSZE ZWERYFIKOWAC VIN/ZAKRES GWARANCJI * POJAZD SPRZEDANY W FRANCE * INFORMACJA SERWISOWA MOZE BYC NIEDOSTEPNA Żadnych informacji na temat przebiegu, napraw. Auto z Francji więc musiało być walone , inaczej dalej było by użytkowane we Francji |
|
|
|
Przybliżone dane z dekodera
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć. |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
Dzięki wielkie. Auto było uwalone w lewą stronę, uszkodzone: światło, pas przedni, błotnik, wzmocnienie i zderzak. Wymienione na podzespoły nowe/używane. Auto w stanie bardzo dobrym i zrobione OK. Przebiec faktyczny 11tys km. Wg książki serwisowej ostatnie było na 10tys km pod koniec stycznia i miało wypadek. Zrobione w kwietniu po przywiezieniu do PL.
Cena auta 24,5tys FV marża. Zastanawiałem się czy warto ale po obejrzeniu zdjęć uważam ze cena jak i towar jest odpowiedni. Dziękuję za info. |
|
|