|
Wysłany: Dzisiaj 20:33
Byłem zobaczyć tego trupa. allegro.pl/jeep-wrangler-4-0l-sahara-wer...any-i3806233897.html Zrobiłem 1200km i nie polecam. Auto zaniedbane, szpachlowane, lakier odpada razem ze szpachlówką i rdza wypływa wszędzie. Lakierowany nie raz, ostatnio lewy przedni błotnik, kasza na lakierze, a pod nim odpada szpachel z rdzą, popryskane wew nadkole. Maska szpachlowana i pęka (tylko do wymany już) Lewy próg pod drzwiami pęka co 2-3cm i rdza wypływa Dolny wew rant drzwi pordzewiały, brak lakieru, tylko goła blacha z rdzą, uszczelka wisi już. Silnik nie ma mocy, przy niskich obrotach szarpie, skrzynia głośna na 1 biegu, ładnie zmienia, ale kick-down nie działa. Instalacja BRC, ale nie działa, mimo właczenia na LPG diody migają tylko, a na gaz się nie przełącza. Hard Top pęknięty, skrzypi. Środek porysowany, plastiki drzwi popękane, dziura od papierosa w fotelu pasażera. Wycieki z silnika: - uszczelniacz koła pasowego - uszczelniacz silnik- skrzynia - uszczelka pokrywy zaworów Dalej już nie ogladałem, miałem już dość. |
|
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.
|
|
Copart Auto Auction JEEP Lot Details
Lot # 11058944 Actual Cash Value $13,116 USD Repair Cost $0 USD Title State TEXAS Title Type SALVAGE VEHICLE TITLE Odometer 1 NOT ACTUAL Primary Damage All over VIN 1J4FY49S5WP787052 Sprawdź ten VIN na autobaza.pl ▸ Body Style 2DR SPORT UTILITY Color WHITE Engine 4.0L 6 Drive Four by Four Cylinders 6 Fuel GAS Keys YES |
|
|
|
Ale padaka. MAsakra. A na foto perełeczka
Przybliżone dane z dekodera
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć. Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
GALERIA # 1
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
GALERIA # 2
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć. |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|