|
Jeden z Forumowiczów zwrócił się do mnie z prośbą o sprawdzenie Hondy Civic ... to co się dowiedziałem o niej przekonało mnie, że warto się tą wiedzą podzielić z innymi, pomimo, że nie mam informacji o ogłoszeniu/aukcji, której przedmiotem byłaby sprzedaż tego samochodu ...
A teraz do rzeczy ... Info o samochodzie Model Year: 2007 Make: Honda Model: Civic Body Type: 2 Door Coupe Trim Level: EX Engine Type: L4, 1.8L; VTEC Country: CANADA Assy. Plant: Alliston, Ontario Production Seq. Number: 517311 Drive Line Type: FWD Restraint System: Dual Air Bag; Seat Belts; Side Air Bag Vehicle Type: Passenger Car Vehicle Class: Small Car Transmission: 5 Speed Automatic Fuel Type: Gasoline Horsepower: 140HP Info z aukcji USA/Kanada 2007 HONDA CIVIC EX DAMAGED THIS VEHICLE IS BEING SOLD AS "AS IS - WHERE IS" - ALL BIDS ARE BINDING AND ALL SALES ARE FINAL What this means watchPrint Page Copart Auto Auction HONDA Lot Details Lot #: ? 9042667 Actual Cash Value: ? $25,478 USD Repair Cost: ? $0 USD Title State: ? FLORIDA Title Type: ? CERT OF TITLE-SLVG&SLVG REBILD Odometer: ? 139 NOT ACTUAL Primary Damage: ? Rollover VIN: ? 2HGFG12867H517311 Sprawdź ten VIN na autobaza.pl ▸ Body Style: ? COUPE Color: ? BLACK Engine: ? 1.8L 4 Drive: ? Front-wheel Drive Cylinders: ? 4 Fuel: ? GAS Keys: ? YES Condition: Vehicle can be Driven Bid Information Auction Location: ? Copart Orlando, FL Sale Date: ? June 21, 2007 Virtual Sale Starts: ? 12:00 PM Eastern Time (GMT-04) Virtual Sale Item: ? Lane A - Item # 22 Podstawowe info z Carfax'u VIN: 2HGFG12867H517311 Year/Make/Model: 2007 HONDA CIVIC EX Body Style: Coupe Engine Type: 1.8L L4 MPI SOHC 16V Manufactured In: CANADA Odometer Check Info ALERT! Problem odometer records found for this 2007 HONDA CIVIC EX.* AirBag Check Info GOOD NEWS! An Airbag Deployment has not been reported to CARFAX. Carfax Records Info IMPORTANT! The CARFAX database contains 10 important vehicle history records on this 2007 HONDA CIVIC EX that may confirm a clean history or uncover potential problems. Order the CARFAX Vehicle History Report to see all the information reported on this vehicle. Dane nt. kradzieży: Informacja kradzieżowa Bazy danych Policji Litewskiej 2011-07-31 19:53:24 Pojazd nie figuruje w bazie danych jako kradziony Bazy danych Policji Czeskiej 2011-07-31 19:53:24 Pojazd nie figuruje w bazie danych jako kradziony Bazy danych Policji Słoweńskiej 2011-07-31 19:53:25 Pojazd nie figuruje w bazie danych jako kradziony Bazy danych Policji Włoskiej 2011-07-31 19:53:25 Pojazd nie figuruje w bazie danych jako kradziony Bazy danych Policji Słowackiej 2011-07-31 19:53:27 Pojazd nie figuruje w bazie danych jako kradziony Bazy danych Policji Rumuńskiej 2011-07-31 19:53:35 Pojazd nie figuruje w bazie danych jako kradziony Bazy danych CrimiMail w Holandii 2011-07-31 19:53:37 Pojazd nie figuruje w bazie danych jako kradziony
Załączniki:
|
|
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.
|
|
ładnie - po dachowaniu - ale znalazłem na zdjęciach kawałki blachy, które nie były pogięte
|
|
|
|
AutoRaport napisał:
ładnie - po dachowaniu - ale znalazłem na zdjęciach kawałki blachy, które nie były pogięte martwi w tym wszystkim jedno ... po dociążeniu auta 5-cioma kg szpachli spadną nieco osiągi |
|
|