|
Ogłoszenie w Stargardzie Szczecińskim
Oryginał aukcji, samochód pochodzi z Holandii według FORD Etis (W Polsce komis ma samochód z Niemiec): Mondeo 2007-, 2.0L Duratorq DOHC CR TC (115PS), Panther Black (Metallic) VIN Number: WF0GXXGBBG8L35171 Sprawdź ten VIN na autobaza.pl ▸ Registration Number: 19GVN6 First Registration Date: 22.09.2008 Registration Country: NL Type Approval Number (TAN): E13*2001/116*0249 korekta licznika, czyszczenie wnętrza (nie wszystko udało się doczyścić Samochód w ofercie do zobaczenia Auto Komis SIGMA Kochanowskiego 13 73-110 Stargard Szczeciński |
|
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.
|
|
|
|
|
|
Przybliżone dane z dekodera
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
GALERIA # 0
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
GALERIA # 1
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć. |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
pawel sory ale nie rozumiem twojego wpisu. Nie ma totalnie zadnych szczegolow jaka korekta licznika, skad o tym wiesz. Ile ma realnie itp itd. Ja rowniez moge napisac ze byl utopiony i spalony i moje slowa nie za bardzo sa realne bez potwierdzenia tego. Popraw sie i dopisz cos bo na ta chwile temat bez wartosci
|
|
|
|
Nie wiem dlaczego, ale wstawione linki nie są widoczne w mojej wiadomości, samochód był na aukcji w Belgii:
www.carontheweb.be/pl/cardetail/625306/f...dci%20116%20titanium tam jest jego oryginalny stan z kompletnymi informacjami o wszystkich uszkodzeniach oraz stan licznika 179 591 km |
|
|
|
|
|
Ostatnio zmieniany: 2012/12/03 23:02 przez Inspektor.
|
|
Zadzwia mnie fakt ze majac auto z normalnym przebiegiem rzedu 180tys oplaca sie komus cofac na 127tys ktore jest malo realne w przypadku aut z zachodu
|
|
|