|
|
|
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.
|
|
Przybliżone dane z dekodera
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć. Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć. Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć. |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
Witam.
Mam pytanie. Auto z wyposażenia wyżej powinno mieć składane lusterka B997: Black fold-away heated pwr mirrors w dodatku niby czarne??? Po czym poznać (lusterka w ogóle nie są elektrycznie regulowane, ani podgrzewane w/g właściciela)czy były wymieniane? W/g historii powyżej nic nie ma o takich uszkodzeniach-mozliwe, że ktos w Niemczech miał taka zbitkę i wymienił na zwykłe-ale przeciez wtedy zostałaby instalacja i przyciski na drzwiach? |
|
|
|
wszystko mozna wymienic zamienic. Bez rozbierania i grzebania nie odkryjesz czy bylo cos zmieniane. Ale w sumie czy lusterka sa wazne? powinienes sie zajac reszta wazniejsza a nie takimi drobnostkami bo koszty napraw silnika czy skrzyni sa kosmiczne
|
|
|
|
Myślę-ale to tylko moja opinia, że element wyposażenia, a nie skrzynia czy silnik, które są standardem, decydują o cenie i nie-nie będę się zajmowal ważniejszymi rzeczami, bo wlaśnie składowe wyposażenia świadczą o cenie. Gdyby udzie kupowali same silniki czy skrzynie jak radzisz do "zajmowania się", to pewnie takie by się sprzedawały-a tak nie jest...
|
|
|