|
2A8GM68486R715029 Sprawdź ten VIN na autobaza.pl ▸
otomoto.pl/chrysler-pacifica-C29633381.html Bardzo proszę o sprawdzenie. |
|
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.
|
|
tu by trzeba sprawdzic geometrie . Tak to bez masakry. Miejmy nadzieje ze wymienione te elementy sa razem z poszyciem blotnika a nie klepane i szpachel.
Przybliżone dane z dekodera
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć. Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
GALERIA # 0
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć. |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
Wybiorę się więc i sprawdzimy zarówno geometrię jak i stan remontu blacharskiego. Serdecznie dziękuję.
|
|
|
|
daj znac co wyszlo
|
|
|
|
Stan naprawy blacharko - lakierniczej mnie nie zadowalał więc szukam dalej. Geometrii nie sprawdzałem.
|
|
|
|
opiszesz cos wiecej?
|
|
|
|
Na próbniku powłoki różnice między elementami. Dodatkowo delikatne różnice odcienia barwy. Opinia blacharza który pomagał w ocenie. W tej cenie mam nadzieję znaleźć coś lepszego. Sprzedający nie skory do negocjacji ceny
|
|
|