|
Wiem, że auto miało dwie kolizje w USA ale chciałbym wiedzieć jak rozległe.
Nr. VIN: 2C8GP64L23R363359 Sprawdź ten VIN na autobaza.pl ▸ Google pokazuje, że jakieś fotki są ale już nie dostępne. Będę wdzięczny za pomoc. |
|
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.
|
|
Dodaje link do ogłoszenia:
moto.gratka.pl/tresc/chrysler-town-amp-c...l#0c0ced495c28ca3f,1 Autko sprawdziłem miernikiem lakieru i tylko prawe drzwi były powyżej 200. Z tego co mi wiadomo to był wymieniony (i malowany od zera) prawy błotnik, zderzak (na grilu jest pęknięcie chyba od stłuczki). Maska bardzo lekko wgnieciona, tylny zderzak też wygląda na malowany. |
|
|
|
Przybliżone dane z dekodera
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć. Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
GALERIA # 0
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć. |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
Super dzięki, uszkodzenia w miarę pasują do tego o czym mówił właściciel. Trafiłem na szczerego
|
|
|
|
sprawdz sobie koniecznie czy ma airbagi wstawione i aktywne zebys kiedys nie mial niespodzianki..
|
|
|