|
prośba o sprawdzenie
VIN: 2C4GP54L75R119172 Sprawdź ten VIN na autobaza.pl ▸ linka ani zdjęć nie mam, auto widziałem, Vin spisałem... auto stoi w Niemczech, namiar dostałem od rodziny... zastanawiam się nad kupnem więc proszę o info (poduszki, blacharka) |
|
Ostatnio zmieniany: 2012/11/03 21:17 przez bOOmbeeL.
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.
|
|
Zanim założysz temat przeczytaj
Ostatnimi czasy sporo osób pisze swoje prośby o sprawdzenie auta w losowo wybranych działach - łącznie z działem "Sprawy organizacyjne" co wprowadza bardzo duży nieład na forum. Opis działów i gdzie kierujemy swoje prośby: 1. POMOC W SPRAWDZENIU POJAZDU - jak chcesz poprosić jednego z inspektorów o sprawdzenie auta ALE w rzeczywistości to pisz w tym dziale - otrzymasz zapewne konkretne propozycje oraz kwotę za jaką taka inspekcja może zostać przeprowadzona 2. VIN Dekoder - tylko dekodowanie VIN - jak chcesz zdekodować swój numer VIN to pisz tutaj - prośby TYLKO o zdekodowanie numeru VIN 3. OCENA AUTA - jak szukasz szerszych informacji o pojeździe to pisz tutaj (marka pojazdu > ocena auta). Pamiętaj, aby podać prawidłowy numer VIN oraz LINK do ogłoszenia. W jednym temacie podajemy tylko jedno auto do sprawdzenia. Przy zapytaniach o ocenę i prośbach o sprawdzenie historii auta podajemy LINK do ogłoszenia albo informację o tym gdzie auto stoi na sprzedaż. Jeśli to już jest nabyte auto prosimy to zaznaczyć. Do teraz byłem tolerancyjny ale następne prośby bez spełnienia w/w zasad będą ignorowane i nie będą podawane dane historyczne. 4. OPCJA SZUKAJ - zanim coś napiszesz to przeszukaj forum, może temat był już poruszony. Dlaczego mój post został skasowany? Odp. ponieważ nie spełniał tych mało widocznych zasad powyżej. |
|
|
|
to jest ktos w stanie cos powiedziec o tym samochodzie?
z góry dziękuję, bo nie chciał bym się na minę wpakować... |
|
|
|
Przybliżone dane z dekodera
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć. Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć. |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|