|
Witam ,poniewaz potrzebuje i szukam jakiegos vana a bardzo podoba mi sie Voyager prosze o sprawdzenie tego auta o ile to mozliwe.troszke czytałem o tych silnikach i ten model podobno należy do udanych czy ktoś może sie wypowiedzieć również na ten temat.
otomoto.pl/chrysler-town-country-3-8-lxi...-7-os-C25007157.html vin: 2A4GP54L97R242890 Sprawdź ten VIN na autobaza.pl ▸ nie umie zrobic zrzutu ogłoszenia a mysle ,ze przyda sie dla potomnosci:) Dziekuje i pozdrawiam |
|
Ostatnio zmieniany: 2012/07/12 16:26 przez krzysieksel1969.
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.
|
|
Przybliżone dane z dekodera
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć. Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
GALERIA # 0
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć. |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
Dzieki ,piekne chyba z amerykancow sie wylecze ciezko znalezc cos w miare przyzwoitego skłaniam sie coraz bardziej w strone Vito 2.2 cdi moze bedzie lepiej.Ciekawe ile mial nasmigane na gazie ale troche musial pojezdzic ,zeby sie gaz zwrocil.
|
|
|
|
a jaka smaczna korozja na tym vito
|
|
|
|
krzysieksel1969 napisał:
Dzieki ,piekne chyba z amerykancow sie wylecze ciezko znalezc cos w miare przyzwoitego skłaniam sie coraz bardziej w strone Vito 2.2 cdi moze bedzie lepiej.Ciekawe ile mial nasmigane na gazie ale troche musial pojezdzic ,zeby sie gaz zwrocil. A ja dalej bym szukał czegoś z USA bo przynajmniej można poznać historię auta a nie wierzyć z dziadka Niemca co tylko rodzinę nim woził raz na tydzień do kościoła ... Tego typu auta często trafiały do nas z wypożyczalni albo z rodzin które miały takie auta jako 2 albo 3 tylko na wyjazdy piknikowo wakacyjne. |
|
|
|
ale ten sprzet po fotkach wyglada dobrze jak na usa
|
|
|
|
Autko z tytułem na formularzu MV-907A w stanach może śmiało porwócić do
ruchu drogowego po spełnieniu odpowiednich warunków: www.dmv.ny.gov/salvexam.htm www.dmv.ny.gov/forms/mv899.pdf Tak więc jest to traktowane jak zwykła nie groźna stłuczka i na taką wygląda po fotkach. |
|
|
|
No tak kazdy auto ma jakies wady w vito 2.2 bardzo mi sie podoba ekonomiczny silnik mam taki sam w innym mercedesie i spalanie jest bardzo ok!!!
|
|
|
|
no w osobowym moze i ok
|
|
|
|
Moj wspolnik ma vito 2002 2.2 cdi wozimy materialy na wykonczenia i powiem Ci ,ze spalanie zamyka sie srednio w 8 l/100 nie jest specjalnie gazowany ale i nie jezdzimy tempem emeryta,normalna jazda.moja eklasa zamykam sie w miesicie w 10l to jest max ,srednie spalanie trasa/miasto z 1tys km wychodzi jakies 7.5 ale mam dosyc szerokie gumy i automat.10 w trasie vito musialby byc bardzo zaladowany i chyba z przyczepka .
|
|
|