|
Witam prosze o rozkodowanie Vinu od Chrysler Town & Country 3.3 Automat 2005 rok
Bede serdecznie wdzieczny bo odpuscilem sobie Pacifice:( Musze miec dobre autko zeby wozic zone i 8mies coreczke:-) Fajnie ze jest taka strona zebym wiedzial wczesniej ech:-) Tutaj Vin do autka 1C4GP45R05B283939 Sprawdź ten VIN na autobaza.pl ▸ I jescze tego llMZU62Kl4U863716 Jak te beda zle to sie zalamie:-) Dzieki za pomoc z waszej strony. |
|
Ostatnio zmieniany: 2012/01/18 16:36 przez acer1984.
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.
|
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
acer1984 napisał:
I jescze tego llMZU62Kl4U863716 Jak te beda zle to sie zalamie:-) Dzieki za pomoc z waszej strony. A to nie wiem co to za numer |
|
|
|
A mialo byc Holandia hehe:-)
A ten 2-gi to Ambasada USA w DE a teraz w Pl jedzi:-/ H....j mnie strzeli zaraz Ale naprawde wielkie ale to duze dzieki bo bym pojechal i co??? I Dupa hehe a teraz sprzedam swoje stare pudelko omcie 2.0 B chyba ma aktualny przebieg bo mam ksiazke :/ale pewnie lewa:-)Mowie tak zle bo szukam nowszego ale widze ze moja mimo lat jest naprawde ok. Pytanie Krzysztof Masz moze wglad w moja omcie to stary gratek ale smiga naprawde dobrze:-) W0L0VBF69X1006329 Sprawdź ten VIN na autobaza.pl ▸ Bo az mnie mierzi zeby spytac choc sluzy naprawde dobrze:-) Byla juz w Mielcu vs Berlin Mielec vs dalej... Ps Krzycho nie wiem gdzie mieszkasz ale jak cie dorwe to flacha musi byci to jaka sobie bedziesz chcial;-)z mojej strony ale chyba za samo rozkodowywanie to pewnie masz juz monopolowy;-)otworzyles:-) |
|
Ostatnio zmieniany: 2012/01/18 23:38 przez acer1984.
|
|
Ten Town & Country nie wygląda źle, przynajmniej z USA przypłynął w całości, jedynie miał najechane troszkę mil ale auto było w wypożyczalni więc pewnie robiło mile po autostradach między stanowych.
Tu masz swojego Opla Dekodowanie numeru VIN W0L0VBF69X1006329 na www.automo.pl Nazwa dekodera: Dekoder VIN marki Opel #2 Vehicle Identification No.: W0L0VBF69X1006329 Model Code: 0VT69 Body style: F69 Package Code: MCA1 Model Year: 1999 (A) Production Date: Sep 21, 1998 Registration Date: Sep 29, 1998 Engine Code: L34 Transmission Code: ML4 Engine Type: X20XEV - Engine Serial: 31043830 Color Option: 46L pl24.opel.Trim Option: XXBZ 2J1: FLOOR COVER-INNER, STANDARD 46L: VELVET GREEN, PEARLESCENT 80I: BLACK-INTERIOR A01: TINTED GLASS, ALL AROUND A32: ELECTRIC FRONT WINDOWS AH6: SEAT-L, H.ADJ., + LUMB.SUPP. AJ3: AIRBAG, DRIVER SIDE ONLY AJ4: AIRBAG, CODRIVER SIDE ONLY AM9: SEATBACK REAR, SPLIT, TILTABLE AP0: SIDE AIRBAG, LEFT AP1: SIDE AIRBAGS AQ6: FRONT SEATS WITH ADJ.SEAT BACK AR6: BELT-REAR, CENTER, 3 POINT AS1: SEAT-FRONT RIGHT, TILTABLE AT0: HEADRESTS, REAR, CLOTH AU0: POWER DOOR LOCKS, INFRARED AY5: HEAD RST-CLOTH, RR, CENTER BV3: WOOD DECOR ON INSTRUMENT PANEL C60: AIR CONDITIONING C68: ELECTRONIC CLIMATE CONTROL CE4: HEADLIGHT PRESSURE WASHERS D44: MIRROR HOUSING-OUTSIDE, PAINTED D63: DEPOSIT FLOOR FRONT GU8: AXLE RATIO - 3.90 K30: CRUISE CONTROL K60: ALTERNATOR-100 A L34: 2.0 16V ECOTEC 4CYL PETROL LHD: LEFT HAND DRIVE ML4: TRANS-AUTO, 4-SPEED N33: STEERING COLUMN-TILTABLE N40: POWER STEERING NA5: EMISS - 3 W CTLTC CONV. V.1 NC0: EU-EQUIPMENT NP5: STEERING WHEEL-LEATHER OBA: TRIM SUFFIX 1 PD4: WHEEL 7 Jx15, ALU, 5 SPK QEZ: TIRES 205 / 65 R 15-94V T6N: TRIM PANEL INNER, STAND., VAR.3 T96: FRONT FOG LAMPS T97: XENON HEADLAMPS TN7: BATTERY - 66 AH U07: DUAL TONE HORN U85: 8 LOUDSPEAKERS W1A: RADIO INSTAL.KIT W / O TELEPHONE W1U: EMBLEM-DIAMOND W4Y: GEARING CODE W6N: TRIM CLOTH, STD, VAR.3 W8X: ADD.PARTS FOR RADIO INSTALL. XQ5: NETHERLANDS, EQUIPMENT ADD. XXBZ: TRELLIS, BLACK XZAA: VM USE ONLY (REGEN) XZAB: FUNCTION PACK B XZAC: WINTER PACK XZAD: AVAILABLE FOR SEPTEMBER REG XZAE: CLIMATE PACK XZAI: EXTERIOR STYLING PACK Z2C: CAMPAIGN 98 / 1 Dekodowanie pochodzi z www.automo.pl |
|
|
|
Ne ne ne ne
Wiec jest ogolnie ok Ale dziwne bo niby z Holandi i serwisowany hehe:-) No ale ksiazke mam:-) I na reszte co robilem tez zbieram rach;-) Ide teraz na miasto ale jak wroce to cos ci odp Krzysztof:-) Ale naprawde fajnie ze sobie pomagamy albo ty pomagasz bo to jest cos poprostu pieknego! Zaoszczedzasz ludzia kase!!!! i to w tys dziennie.... Poprostu brawo bo rozkodowales mi kilka a tego Vana mialem zamiar kupic Zgadnij jaki ma teraz przebieg??? Pytanko czy moge tez tutaj podac link na ogloszenie??? Czy beda mnie scigali??? Ale powiem ogolnie ze srodek na ogloszeniu z neta wyglada na fotach mniam mniam:-) |
|
|
|
Powiem tak, ogłoszenie jest wymagane przy sprawdzaniu VIN, warto przeczytać regulamin
www.bezwypadkowy.net/forum/2-sprawy-orga...-co-piszemy-na-forum ale ostatnio mam mało czasu i nie wymagam tego aż tak surowo |
|
|
|
Ok poczytam regulamin:/choc hmmm:/nie lubie no
Wiesz dziecko zona szukanie auta kociolek na maxa Ale bede reklamowal to forum na innych stronkach bo jest naprawde wartosciowe!!! I wiem co moge kupic. Ps tak powinno wyglad np w wydziale komunikacji wchodzisz podajesz vin i dostajesz fortki przebieg itp:-/ Ps Mam juz dosc szukania;/sprzedaje teraz Opla bo z 1 dziecka i zony bede mial 2:-) Wiec 2 plus zona;-)wwiec poziom halasu w domu sie zwiekszy...:-/o jeden dzieciodecybel... A 2 decybele to jest juz duzo:-) Moja Viki ma 8 mies;-) A nastepne zobaczymy;-) Ps Krzysztof dzieki za pomoc w tej i innej sprawie!mam nadzieje ze inni tez skorzystaja... |
|
Ostatnio zmieniany: 2012/01/18 23:52 przez acer1984.
|