|
Witam serdecznie.
Widuję to auto w internecie od ponad 1,5 miesiąca. W sumie zawsze je odrzucałem, ale w tym kraju to ciężko nawet o coś w miarę zadbanego tablica.pl/oferta/audi-a4-1-8-turbo-full...04-CID5-ID3wi15.html WIN: WAUJC68E84A214438 Sprawdź ten VIN na autobaza.pl ▸ Pozdrawiam |
|
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.
|
|
Opis tragedia. Ten pseudotuning tak samo. Przedni zderzak z dolem czarnym , tylny caly srebrny i progi tak samo. Jakis skladak z fantazja Cena bez negocjacji. Jak on chce to sprzedac? nawet bym nie zadzwonil. Zdjecia robione chyba zelazkiem parowym.. Dodatkowo po rozkodowaniu vinu wchodze w podejrzenie ze jest to wersja USA i mam chyba racje. Auto calkiem zgubilo oznaki USA. Ale nie ma nic z USA totalnie
popatrz tu jaki jest kolorowy. webcache.googleusercontent.com/search?q=...&hl=pl&ct=clnk&gl=pl Wg mnie walony nie raz i robiony na sztuke a do tego wlasciciel z typu ktorych nie trawie ale nie bede tu nikogo oczerniac ani nic i zachowam dla siebie szczegoly.
Przybliżone dane z dekodera
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Ostatnio zmieniany: 2013/09/07 22:26 przez Inspektor.
|
|
Ja też nie chcę nikogo oczerniać, ale lekko mówiąc, właściciel jest specyficzny
A auto wielce podejrzane. Masz rację, VIN jest amerykański, a reszta jakoś tak średnio. Gdybym miał w miarę blisko to pojechałbym oglądnąć z ciekawości, ale blisko nie mam, więc sobie daruję ^^. Na szczęście chyba w końcu znalazłem zdatny do użytku egzemplarz |
|
|