|
Witam wszystkich.Moj ojciec jest zainteresowany tym aytem.co o nim sadzicie?Prosze o w mire szybka odpowiedz bo we wtorek ma jechac ja ogladac.O to VIN od sprzedawcy WAUZZZ4FX7N089229 Sprawdź ten VIN na autobaza.pl ▸
|
|
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.
|
|
i oczywiscie link do aukcji allegro.pl/audi-a6-2-4-benz-gaz-sek-177k...6514.html.Pozdrawiam
|
|
|
|
Przybliżone dane z dekodera
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
Byłem, widziałem i teraz się podziele wrazeniami.Takiego gó... to dawno nie widziałem.Auto walniete z przodu,nieudolnie naprawione.Niedomalowane,elementy,przebija się podkład..Pod maska tragedia,brak plastików, a te co są to i tak połamane.Tyłu ,spodu już nie chciało mi się oglądac.Na wyświetlaczu komp. pokładowego wywalało jakiś błąd kluczyka ,czy coś takiego ale juz się dalej nie zagłębiałem w temat.Na siedzeniu pasażera wypalona dziura o średnicy 1cm.A teraz najlepsze.Silnik klepie jak moj golf 1,6D którego miałem 15 lat temu a kopci jeszcze bardziej.Klima oczywiście nie działa.Wg.własciciela niby czujnik jakiś tylko(pech chciał,ze padł akurat przed moim przyjazdem).Coś nowego bo zawsze to klima tylko do nabicia
|
|
|
|
krzychu33 napisał:
Byłem, widziałem i teraz się podziele wrazeniami.Takiego gó... to dawno nie widziałem.Auto walniete z przodu,nieudolnie naprawione.Niedomalowane,elementy,przebija się podkład..Pod maska tragedia,brak plastików, a te co są to i tak połamane.Tyłu ,spodu już nie chciało mi się oglądac.Na wyświetlaczu komp. pokładowego wywalało jakiś błąd kluczyka ,czy coś takiego ale juz się dalej nie zagłębiałem w temat.Na siedzeniu pasażera wypalona dziura o średnicy 1cm.A teraz najlepsze.Silnik klepie jak moj golf 1,6D którego miałem 15 lat temu a kopci jeszcze bardziej.Klima oczywiście nie działa.Wg.własciciela niby czujnik jakiś tylko(pech chciał,ze padł akurat przed moim przyjazdem).Coś nowego bo zawsze to klima tylko do nabicia no nieźle |
|
|
|
Przebieg (km): 188255 z aukcji pl
allegro.pl/audi-a6-2-4-benz-gaz-sek-177k...owa-i3422696514.html Ogladalem wczoraj tez taka beemke na inspekcji. CUdna piekna a na miejscu ciezko bylo miernik zlapac na odczyt tyle szpachla.. lakier bezbarwny schodzi. PORAZKA KUPIC AUTO W TYM KRAJU!! |
|
|