|
Witam
Bardzo prosze o sprawdzenie AUDI S4 2011r. z USA lub Kanady (taka informacje otrzymalem z komisu). VIN: WAUMGAFL7BA028473 Sprawdź ten VIN na autobaza.pl ▸ ogloszenie: otomoto.pl/audi-s4-s4-3-0-tfsi-2011-C27262818.html |
|
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.
|
|
duzo tego masz, przebieg z usa 15tys mil. W raporscie cos zle wpisalo
www.salvage-cars-for-sale.info/salvage/f...-s4-2011-MTg5NjUwNzE www.autobidmaster.com/carfinder-online-a...AGE_NORTH_BOSTON_MA/ auto pewnie ma na sobie wiadro szpachli..
Przybliżone dane z dekodera
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć. Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
GALERIA # 0
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć. |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
No wlasnie cos sie nie zgadza, bo niby rocznik 2011 a lista jest od 2010 i przebieg 23.09.2011 184000 km a w ogloszeniu 25000 km czyli tyle co "niby" mial dwa lata temu w USA
Wedlug mnie dobrze wpisalo (ale zaznaczam, ze ja sie nie znam na tyle). Na chlopski rozum to jest to pewnie produkcja 2010 - rok modelowy 2011 i przebieg do momentu kolizji byl 184000 km jak w raporcie a pozniej ktos go "zrobil" na 1500 mil. Jesli sie myle to niech mnie ktos poprawi No i przez kolejne poltora roku po exporcie do Germanii mogl klepnac drugie tyle albo i lepiej |
|
|