Witam koledzy,stałem się szcześliwym posiadaczem Audi A4 1,9 Tdi kombi z 2003r które kupiłem osobiście w Niemczech.Auto ma przejechane 208tyś km(książke mam prowadzoną do 190tyś) jestem ciekawy czy jest to oryginalny przebieg? Pomoże ktoś,z góry dziękuję!
Witam koledzy,stałem się szcześliwym posiadaczem Audi A4 1,9 Tdi kombi z 2003r które kupiłem osobiście w Niemczech.Auto ma przejechane 208tyś km(książke mam prowadzoną do 190tyś) jestem ciekawy czy jest to oryginalny przebieg? Pomoże ktoś,z góry dziękuję!
te 107tyś mam w książce i jest to pieczątka oryginalna Aso reszte mam z jakiś niemieckich serwisów np.PitStop!!
Zresztą szczerze mówiąc na przebieg nie patrzyłem tylko na stan auta,a na forum napisałem z ciekawosci!!!
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.
kazas4 masz racje. Ja równiez wychodze z zalozenia ze liczy sie przede wszystkim stan auta. Poprzendie moje auto miało 160tys i uzytkowane bylo od nowosci w jednej rodzinie, teraz mam auto ktore ma w tej chwili 190tys z czego 160 zrobione na zachodzie. Samochod wyglada jakby miał połowe km tego poprzedniego
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.