|
Chrysler 300c uderzony z przodu oraz z tył. Zdjęcia mam na innym kompie. Poduszki mogly być uszkodzone. Nie kradziony
Aukcja otomoto.pl/chrysler-300c-C29300745.html VIN 2C3KA43RX6H102146 Sprawdź ten VIN na autobaza.pl ▸ |
|
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.
|
|
VIN 2C3KA43RX6H102146
Aukcja otomoto.pl/chrysler-300c-C29300745.html Prosił bym o sprawdzenie tego auta, sprawdzałem sobie sam wczoraj w automo.pl lecz dziś dane wygasły i znów muszę płacić za sprawdzenie a sprzedający kłuci się i upiera że to nie jego auto bo na zderzaku ma halogeny Z góry dziękuje |
|
|
|
To raczej zderzak nie jest od tego auta - lampy również
Przybliżone dane z dekodera
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć. Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
GALERIA # 0
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć. |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
Przybliżone dane z dekodera
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć. Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
GALERIA # 0
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć. |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
Też mu to napisałem nic na razie nie odpisał pewnie dziwko go wzięło jak większość ludzi którzy zobaczą swoje auta w takiej odsłonie ale to już tak jest
|
|
|
|
widac ze marne lakierowanie z przodu i tylu. Ale ten pokrowiec na kierownicy dobil mnie na maxa ;D
|
|
|
|
widać widać lakierowanie że się lakier różni
|
|
|
|
polaczylem. Nie ma co dublowac
|
|
|