|
Uwaga na to auto. otomoto.pl/chrysler-grand-voyager-lpg-40...m-dvd-C28553624.html VIN: 2A8HR54P48R763050 Sprawdź ten VIN na autobaza.pl ▸ Takie coś znalazłem przez Google: www.salvage-cars-for-sale.info/salvage/f...van-2008-MTgxNjM0ODA A w załączniku sa zdjęcia, jakie obecny własciciel dostał od handlarza, który mu to sprzedał. Po rozmowie telefonicznej mam prawie pewnośc, że nie wiedział o prawdziwej historii auta. Pozdrawiam Mariusz Kram |
|
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.
|
|
ciekawe o co tu chodzi.. zadziwiajace ze ten sam przebieg i przod skasowany...
Przybliżone dane z dekodera
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć. Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
GALERIA # 0
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
GALERIA # 1
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć. |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
Witam serdecznie!
Oglądanie aut to męczący proceder. Nadal żaden nie "wziął mnie za serce"... Proszę uprzejmie o informacje na temat pojazdu z poniższej aukcji: [Teraz klasa wyżej...] VIN: 2A8HR54P48R763050 Nr aukcji: otomoto.pl/chrysler-grand-voyager-2008-j...e-lpg-C30062376.html Serdecznie dziękuję i pozdrawiam! |
|
|
|
uzywaj szukajki..
|
|
|