|
otomoto.pl/chrysler-town-country-C28629535.html
byłem, widziałem, odjechałem ... Nie dzwoniłem po właściciela, gdyż nie miałem czasu na słuchanie opowieści o historii tego pojazdu. Obejrzałem z zewnątrz i do domu. Karoseria szpachlowana, malowana praktycznie na każdym elemencie w innym "odcieniu" czerni. Beton na słupkach wyłazi spod źle spasowanych drzwi, które uderzają o "budę". Blacharsko masakra - nie wiem jak poważny wypadek miało to auto ale nie chciałbym, żeby moja rodzina jeździła takim autem. Mechanicznie nie mogę nic stwierdzić, bo nie jechałem tym autem. Odradzam wycieczkę do miasta z jeleniem w herbie |
|
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.
|
|
Szkoda że nie porobiłeś żadnych zdjęć...
Nr ogłoszenia C28629535
Przybliżone dane z dekodera
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć. Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć. |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
Fakt mogłem porobić zdjęcia... tylko nie znam się na robieniu fotek i nie mam dobrego aparatu. Auto było niedawno niedokładnie polerowane jakąś pastą "Tempo"czy czymś podobnym
Generalnie szukam Vana 3,8 dla siebie i jak coś obejrzę to wrzucam na bezwypadkowe. Jeżeli auto ma historię aukcyjną w USA to bez komentarza wklejam link do ogłoszenia w Polsce i to co było w Stanach. W wypadku tego Chryslera z Kanady mogę jedynie odradzić wycieczki. |
|
|