|
Witam.
Znalazłem również ciekawe auto bmw e46 spełniające moje wymagania., Proszę o pomoc przy potwierdzeniu przebiegu VIN - WBAAV51000JT02140 Sprawdź ten VIN na autobaza.pl ▸ link do aukcji olx.pl/oferta/bmw-e46-330i-231km-2001r-m...wy-CID5-ID9m5Lj.html z góry dziękuje i pozdrawiam |
|
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.
|
|
Oferta od:
Osoby prywatnej Marka: BMW Model: Seria 3 Poj. silnika: 2 979 cm3 Rok produkcji: 2001 Paliwo: Benzyna Moc silnika: 231 KM Przebieg: 173 000 km Typ nadwozia: Sedan Kolor: Inny kolor Stan techniczny: Nieuszkodzony Witam mam na sprzedasz BMW E46 330i auto w pełni spr wszystko zrobione na tip top możliwość spr auta u mechanika żadnych ukrytych wad auto posiada bi xenon wielo funkcyjna kierownice 4 x el szyby el lusterka domykanie szyb z pilota posiadam również oryginalne radio CD sterowane z kierownicy jestem drugim właścicielem w Polsce auto posiadam 2 lata i jestem z niego bardzo zadowolony spalanie jest od 10 do 11 zależy od stylu jazdy w trasie poniżej 10 sprzedaje ponieważ szukam diesel chętnie się zamienię na inna osobowke nie kombi nie odp na emeile pozdrawiam auto jest na oponach zimowych opony są o kolo 5 6 ma rok oczywiscie 2000 i trzeba by to zmienic w dowodzie po zakupie bo beda przy przegladach akcje jak sie trafi uparty diagnosta i nie podbije
Przybliżone dane z dekodera
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.
|