Auto znalazłem w ofercie pewnej firmy importującej auta z USA, która zapewnia mnie, że samochód jest bezwypadkowy. Oczywiście nie mam możliwości obejrzenia go osobiście, bo auto jest jeszcze w USA.
Cena w miarę rozsądna - 3 tys. mniejsza od ceny rynkowej przy tej konfiguracji, także auto zdobyło moje zainteresowanie.
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.
i tak podaj link to ogarne.. czy te 3tys taniej to po wszystkich oplatach wraz z akcyza? jest 18% wartosci auta na ta pojemnosc.. wiec moze wyjsc ze jeszcze doplacisz sporo a nie oszczedzisz..
no to wez sobie jego wartosc rynkowa i zobacz ile wyjdzie 18% z tej kwoty.. ciezko bedzie wywalczyc obnizenie wartosci katalogowej jezeli auto nie jest rozbite.. zwyczajnie pani ci naliczy 18% z ksiazeczki i powie do zaplaty 12600 samej akcyzy za pojemnosc powyzej 2000 pojemnosci.. przyjalem ze bazowo auto kosztuje 70tys w katalogach
Miałem głowę w chmurach, bo samochody te staniały od trzech miesięcy (ostatnio patrzyłem na nie w grudniu 2012, ale myślę, że wycofanie tego modelu z produkcji też ma na to wpływ).
1 temat 1 auto. Jak chcesz brac cos powyzej 2.0 zza granicy przelicz to dobrze.. u nas w kraju jeden pieron. Pilnuj zeby auto mialo oplacone oplaty pelne wraz z akcyza w razie jak by nie bylo na krajowych numerach