|
prosze o sprawdzenia tej jetty.
otomoto.pl/volkswagen-jetta-tdi-klimatronik-C24559059.html VIN: WVWZZZ1KZ7M171972 Sprawdź ten VIN na autobaza.pl ▸ Dziękuje i pozdrawiam Piotr |
|
Ostatnio zmieniany: 2012/09/28 05:03 przez . Powód: Poprawa tytulu
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.
|
|
No cóż - nawet nie trzeba sprawdzać...
Spójrz na spasowanie przedniego prawego błotnika... Dlatego nie ma słowa o bezwypadkowości... Co do przebiegu - spójrz na wytarcie kierownicy, na wytarcie pedałów - i zadaj sobie pytanie - jak to możliwe, by po 8 tys km pedały były starte jak po 200 tys km? Widocznie baaardzo kiepski materiał dali - ale w końcu Pan Henio z autokomisu się zna - jak mówi 80 tys km, to musi być 80 tys km... Wg nie - szkoda czasu na tą ofertę. |
|
|
|
Przybliżone dane z dekodera
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
GALERIA # 0
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć. |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
a airbag kierowcy nie ma zbyt podejrzanie mocnej faktury materialu? jakis taki nietypowy jak by zaslepka?
|
|
|
|
Jeśli o przebieg chodzi to samochód w 2010 roku miał 50 tys km
|
|
|
|
|
chyba to ten przeglad ktory widac na foto z ksiazki.. wiec pewnie ubity tylko ;D
|
|
|
|
abc1234xx napisał:
chyba to ten przeglad ktory widac na foto z ksiazki.. wiec pewnie ubity tylko ;D Dokładnie:) |
|
|
|
Dzieki za odpowiedzi, wiedziałem że ciężko znaleźć w Polsce dobre auto ale nie wiedziałem jak bardzo!!!
Gdyby nie ten portal to pewnie dawno bym jeździł jakąś krzyżówką auta z przystankiem. |
|
|
|
Ocenianie auto po zdjęciach jest dla mnie lekko idiotyczne no ale kolega Kris potrafi ocenić przebieg i wypadkwość po zdjęciach dla mnie prawdziwy kozak
z takim przebiegiem to proszę tu link suchen.mobile.de/auto-inserat/vw-jetta-c...RT&maxMileage=100000 ps. jest to jedna z tańszych ofert i trzeba się nauczyć że nie ma nic za darmo pozdrawiam |
|
|
|
Ech kolego z głogowa...
Musisz się jeszcze co nieco o naszym rynku motoryzacyjnym nauczyć... : Zobacz różnicę w cenie - a gdzie przywóz, zarobek? Aby opłacało mu się to to pewnie cena musiała być w okolicy 7 tys EUR - na GOTOWO. To które wrzuciłeś było w ok. 10 tys EUR - a gdzie przywóz, zarobek? Nie ma nic za darmo. Albo musiało być porządnie rozbite, albo skręcone, albo i rozbite i skręcone. Tu pewnie i jedno drugie - na czymś trzeba zarobić |
|
|
|
Ech kolego z głogowa...
Musisz się jeszcze co nieco o naszym rynku motoryzacyjnym nauczyć... Zobacz różnicę w cenie - a gdzie przywóz, zarobek? Aby opłacało mu się to to pewnie cena musiała być w okolicy 7 tys EUR - na GOTOWO. To które wrzuciłeś było w ok. 10 tys EUR - a gdzie przywóz, zarobek? Nie ma nic za darmo. Albo musiało być porządnie rozbite, albo skręcone, albo i rozbite i skręcone. Tu pewnie i jedno drugie - na czymś trzeba zarobić |
|
|
|
Kolego chyba mnie nie zrozumiałeś dobrze , przebieg jet raczej potwierdzony tak więc było pewnie uszkodzone dlatego jest ta cena ale akurat dla mnie to nie skreśla to auta pytanie co było uszkodzone i jak dlatego nie należy skreślać bo Ty już na oko po zdjęciach widzisz że lipa .
Jeśli kolega który pytał się o to auto chce auto bezwypadkowe z takim przebiegiem to wysłałem linka i widać jaka jest róznica w cenie dlatego nie można oczekiwac że w tych pieniadzach przebieg do 100 tys km i 100 % bezwypadkowe bo tak się nie da zawsze jest coś za coś a o rynku motoryzacyjnym w Polsce idę o zakład ze wiem ciut więcej niż Ty no ale nie będziemy się tu przekomarzć , pozdrawiam |
|
|
|
Daruj sobie te swoje spasowania i "magiczne oko " widzace na odległość i nawet ze zrozumieniem nie umiesz czytać o co mi konkretnie chodziło a twoich co niektórych wypowiedzi nie da się czytać bo dla Cibie co drugie auto jest żle spasowane
|
|
|
|
To pisz ze zrozumieniem - bo wywaliłeś bełkot, którego trudno przeczytać. Coś chciałeś niby przekazać, ale sam nie wiesz co. Ja się nie boje swoich opinii.
Nie pisze, że jestem nieomylny - nie mam magicznego oka - pisze to co dla mnie jest ewidentnie złe i niepokojące. Ok? |
|
|
|
Nie moja wina że nie czytasz ze zrozumieniem chodziło mi dokładnie oto ze auto było pewnie uszkodzone ale może nię az tak że trzeba je od razu skreślać ale jeśli tamten kolega szuka auta bezwypadkowego z przebiegiem do 100 tys to niech nie szuka w cenie 33 tys zł tylko w granicach 40 tys dlatego podesłałem tamtego linka a ocenienie auta po zdjecu jest dla mnie bez sensu bo może i był jakis błotnik lampa i zderzak wymienione ale nie było ćwiar itp wstawianych dlatego może być warte uwagi jesli chce taniej ale mentalność polska jest taka zę chcą bezwypadkową igłę z małym przebiegiem w cenie 10 tys niż w Niemczech a tak się nie da
|
|
|
|
Ale gdzie nie czytam, kolego?
Przeczytaj jeszcze raz mojego pierwszego posta i zastanów się nad tym co piszesz - nie jest to podobne? Ja osobiście te auto odradzam - nie lubie aut od handlarzy, które są naprawiane byle jak i byle gdzie. Kupujacy chciał poznać opinie o tym aucie, bo myślał, że za 33 tys zł kupi świetny samochód. Ot początkujący typowy poszukiwacz okazji. Wrzucając Twojego linka pokazałeś mu, że na dobre auto musi mieć 10 tys zł więcej! Bo tyle finalnie by wyszło, a jak i nie więcej! Teraz sam się zastanów - czy takie auto może być dobre? |
|
|