|
Dobry wieczór.
Czy ktokolwiek może sprawdzał ten samochód? opeluzywane.pl/samochod.php?idsamochodu=90235 otomoto.pl/oferta/opel-insignia-2-0-t-4x...bdXc.html#a4cdaa0746 Pozdrawiam |
|
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.
|
|
VIN: W0LGT5GX2C1050286 Sprawdź ten VIN na autobaza.pl ▸
Model: Insignia Data produkcji: 2011-12-06 Silnik: A20NFT Nr silnika: 0N028989 Nr seryjny: 050286 Kod Opis 6Y4 ZAPASOWE KOŁO I OPONA,USUNĄĆ A90 KLAPA PRZEDZIAŁU TYLNEGO,OTWIERANA ZDALNIE AE4 DLA SIEDZEŃ SPORTOWYCH AY9 ZAGŁÓWEK,TYLNY,WINYLOWY,ŚRODKOWY BPF DODATKI DO PRZEDNIEGO ZDERZAKA, KRAWĘDŹ DOLNA SPOJLERA BPG DODATKI DO TYLNEGO ZDERZAKA, KRAWĘDŹ DOLNA SPOJLERA CE1 WYCIERACZKA,PRZEDNIA,SYSTEM PRACY IMPULSOWEJ CE4 SPRYSKIWACZ REFLEKTORA CF5 CR6 DLA POLSKI DD8 DLA LUSTERKA WEWNĘTRZNEGO CZUŁEGO NA ŚWIATŁO DH6 OSŁONA,PRZECIWSŁONECZNA,Z LUSTERKIEM OŚWIETLANYM,PRAWA-LEWA DP6 OBUDOWA DT4 POPIELNICZKA I ZAPALNICZKA FX3 PROGRAM STATECZNOŚCI ELEKTRONICZNEJ GAR JF5 UŻYWANY ZE SPORTOWYM PEDAŁEM ZE STOPU K09 ALTERNATOR,120A K34 STEROWANIE TEMPOMATU KA1 DLA OGRZEWANYCH SIEDZEŃ PRZEDNICH LHD KIEROWNICA PO LEWEJ MM1 UŻYWANY(-A,-E) Z AUTOMATYCZNĄ SKRZYNIĄ BIEGÓW N55 KOŁO KIEROWNICY,TRZY SZPRYCHY,SKÓRA NC0 WYPOSAŻENIE,UNIA EUROPEJSKA NE9 SYSTEM OGRANICZANIA EMISJI - EEC 09 OGA Z POJAZDEM SPECJALNYM OPLA T61 DOTYCZY UKŁADU ŚWIATEŁ DZIENNYCH (DRL) TSP LAMPA USTAWIANA,ZESP.,OŚW. WNĘTRZA TSQ LAMPA WNĘTRZA DELUXE UH1 OSTRZEŻENIE O ZAPIĘCIU PASÓW BEZPIECZEŃSTWA,PRAWA STRONA USR VG2 WOSK ZABEZPIECZAJĄCY,USUNĄĆ VK8 UCHWYT,OKULARY VYE GAŁKA DŹWIGNI ZMIANY BIEGÓW,SKÓRA,SPORT W1Y DLA PRZYPADKU STEROWANIA RADIA NA KIEROWNICY W34 LINIA OPC WBP KAMPANIA SPRZEDAŻY WTR TYMCZASOWA NAPRAWA OPONY XJ2 OBNIŻONE PODWOZIE SPORTOWE |
|
|
|
Dziękuję za odpowiedź jednakże interesuje mnie czy warto na ten samochód poświęcać czas i ostatecznie go kupić. Przyznam się ze cenowo samochód wypada dość atrakcyjnie.
|
|
|
|
marimex gora libertowska. Kiedys tvn turbo do nich wpadl bo sprzedawali skrecone uzywane i bite. Mieli im odebrac autoryzacje opla ale widac obronili sie. Ja wrazenia z tego salonu mam pozytywne. Auta dobre ogladalem u nich i mega zadbane ale drogie. Wszystkie wozy zostaly kupione przez osoby ktorym je sprawdzilem
Zauważ , ze w tej ofercie nie ma bezwypadkowy Dane techniczne Oferta od Firmy Kategoria Osobowe Marka Opel Model Insignia Rok produkcji 2011 Przebieg 131 000 Km Rodzaj paliwa Benzyna Pojemność skokowa 1 998 cm3 Moc 250 KM Skrzynia biegów Automatyczna Typ Sedan Liczba drzwi 5 Metalik Tak Kraj pochodzenia Polska Pierwsza rejestracji 1 Stycznia 2012 VIN W0LGT5GX2C1050286
Przybliżone dane z dekodera
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|