|
Witam, Bardzo proszę o opinię odnośnie tego auta:
otomoto.pl/opel-vectra-C32074221.html Numer VIN: W0L0ZCF6838042809 Sprawdź ten VIN na autobaza.pl ▸ Ogólnie auto oglądałem, jazda próbna też była. Nic szczególnego nie zwróciło uwagi, zawieszenie pracuje dobrze, skrzynia chodzi płynnie, nic nie szarpie, przy zmianach z D na N na R itp. nie czuć i nie słychać stuków. Podobno sterownik skrzyni był wymieniany, zawieszenie z tyłu było robione niedawno. Wtryskiwacze od gazu wymieniane niedawno także widziałem faktury itp. Minus takie ze auto ma już instalacje gazową 6 lat. Jest to oferta prywatna, wcześniej auto było na firmę i miało chyba kratkę. Ale teraz jej nie ma. Auto mi się podoba, jest salonowe z Polski wiec może to i lepiej. Chciałbym aby może ktoś po zdjęciach się więcej wypowiedział. Dziękuje bardzo za pomoc. |
|
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.
|
|
Komfortowa sytuacja : krajowy salon,ASO,sprawdź budę czujnikiem,spasowanie jak papiery i reszta była by ok i Ci się podoba można nabyć.
|
|
|
|
Mysle ze przebieg bedzie wiekszy
Szkoda ze automat. W manualu niezle to dociska w fotele ;D Rok 2002
Przybliżone dane z dekodera
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć. Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć. |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
Byłem sprawdzić auto w serwisie, a że jestem ze Szczecina to nie było trudne. Niestety nie zdecydowałem się na zakup.
Nie wiem czy można przełożyć auto do innego działu "Uwaga na To Auto". Dla mnie był niestety zbyt dużo gotówki trzeba byłoby włożyć. Może gdyby nie to ze był malowany z jednej strony i nie miał tego wycieku i rzeźby z miską olejową to pewnie bym go kupił. |
|
|
|
CZytam, czytam i się zastanawiam
Malowany - dziennie wg GUS-u wypadków/stłuczek jest w Warszawie z udziałem policji 400-700 dziennie. Tylko z udziałem policji! Co do napraw, czy ktoś sprzedaje samochód 100% sprawny? Dalej wierzycie w bajki. Panie Oczko, jak Pan sprzedajesz samochód to sprzedajesz go 100% sprawnego w, którym nic nie stuka, ani nie puka? Na pewno nie... Jeżeli ten samochód ma takie wady, które Pan wymieniał to taki samochód jak najbardziej go kupić z bardzo prostego powodu, igiełek na allegro dużo z czego 98% tych samochodów to syf podpicowany na handel. |
|
|
|
ja bym tego parcha nie wzial. PElno szpachli i druciarstwa po taniosci. Z dala od takich
|
|
|
|
Doszedłem do takiego samego wniosku, dlatego też nie zdecydowałem się na zakup. A komentując wypowiedź "westowaty" Tak masz rację nie wszyscy sprzedają auta sprawne i zazwyczaj coś się z nimi dzieje dlatego chcą się ich pozbyć. Dlatego trzeba szukać sztuki w którą trzeba coś wsadzić ale w ramach rozsądku. Uznałem ze cena jest za wysoka jak na koszty jakie trzeba ponieść aby doprowadzić auto do 100%. Całość wyszła by mnie grubo ponad 20k zł. NIe doliczałem jeszcze opon które trzeba kupić bo letnich nie było, gazownie w której prawdopodobnie trzeba wymienić reduktor bo przy jeździe z butem w podłodze zamarznie (zbyt mała wydajność ciśnieniowa). Auto nie było złe lecz szukam czegoś w lepszym stanie. Za ponad 20k mam kilka innych świeższych modeli z podobnym wyposażeniem. Ale dziękuje za wszystkie uwagi. Ktoś teraz jak będzie chciał kupić to auto i zna to forum będzie miał komfortową sytuacje, bo ma podane na tacy jaki jest stan i czy będzie chciał zainwestować trochę grosza, a moze kupi i będzie jeździł do momentu aż się nie rozsypie i będzie chciał go opchnąć dalej
Pozdrawiam. |
|
|